Uzbuđenje nikad jače: Tko će odnijeti pobjedu nakon tri mjeseca napete borbe?

Izazovni mjeseci uzbudljive avanture u zabavno-natjecateljskom showu 'Survivor' bliže se kraju, a u četvrtak, 30. svibnja doznat ćemo koja će se dva natjecatelja – jedan iz plavog, a drugi iz crvenog – vratiti kući s peharom i titulom pobjednika treće sezone! Život u surovim uvjetima na egzotičnom i udaljenom otoku Dominikanske Republike pokazao je tko ima najviše vještina, sposobnosti i mudrosti da opstane u izolaciji od suvremenog svijeta, uz gotovo svakodnevna natjecanja na zahtjevnim i iscrpljujućim poligonima.

Natjecatelji plavog i crvenog plemena stigli su do završnog tjedna svoje životne pustolovine. Za mjesto u finalnom tjednu u plavom timu izborili su se magistra kineziologije i povratnica u show Mihaela Pavlović čiji je 'Survivor' put bio neočekivano prekinut zbog ozlijede na početku prošle sezone; vaterpolist Luka Rimac koji je osvojio simpatije suigrača i gledatelja te plinoinstalater i prvi polufinalist ove sezone Dorian Ivanovski, a u crvenom timu prvostupnica ekonomije Anđela Šarčević, studentica Tijana Jeremić i osobni trener Stefan Arsić.

U posljednjem tjednu, napetu borbu za pobjedu u 'Survivoru' gledatelji će moći pratiti od ponedjeljka do četvrtka, uz uzbudljive i neizvjesne duele i eliminacije. U finalnoj epizodi, preostali natjecatelji suočit će se s najzahtjevnijim izazovima dosad, koji će testirati njihovu fizičku snagu, mentalnu izdržljivost i taktičke vještine. Spektakularna završnica donijet će napetost i uzbuđenje kakvo do sada još nije viđeno, a o sudbini preostalih natjecatelja odlučivat će i kandidati koji su se nakon eliminacije pridružili poroti.

Tko ima najviše razloga strahovati od porote te tko će izaći kao pobjednik doznat ćemo u četvrtak, 30. svibnja u nikad napetijem finalu 'Survivora'.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju