Dorian: „Luka je bio ljuti rival i s njim ću otići na večeru“

U plavom plemenu, individualna igra došla je do svog vrhunca kada su Dorian i Luka ostali kao posljednji natjecatelji s najviše života. Nakon uzbudljive borbe, Dorian je izašao kao sretni pobjednik. „Luka je bio ljuti rival“, izjavio je Dorian pokazujući poštovanje prema svom suparniku. Nagradu koju je dobio za svoju pobjedu, Dorian je odlučio podijeliti upravo s Lukom kojega vodi na večeru.

U crvenom plemenu, drama je bila jednako intenzivna. S najviše života, posljednji su ostali Ognjen i Stefan. Međutim, konačnu pobjedu je odnio Stefan, osvojivši ogrlicu osobnog imuniteta. Stefan je odlučio da će na večeru koju je osvojio povesti Anđelu. Ova pobjeda omogućila je Stefanu da u eliminacijski duel direktno pošalje jednog člana svog plemena po vlastitom izboru. „Nisam bio pod pritiskom zbog poligona, jer sam vidio koje je gađanje u igri. Drago mi je što sam siguran na plemenskom vijeću, vidjet ćete kada dođe vijeće koga ću odabrati“, najavio je Stefan. Ognjen, koji je izgubio za dlaku, vjeruje da će biti izglasan i da će Stefan u duel s njim poslati neku od djevojaka.

Ne propustite sljedeću epizodu kako biste saznali kako će se odviti plemensko vijeće i tko će biti poslan u eliminacijski duel te očekujte neočekivano.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju