Hoće li donijeti sreću plavima?

Nakon pobjede u prošloj igri za plemenski imunitet, plavom timu raste samopouzdanje, pa još snažniji i okrepljeni piknikom odlaze u novo natjecanje na poligonu. Za to vrijeme, poslije izglasavanja Mitra, napetost raste unutar crvenog plemena dok se suočavaju s odlukama koje će oblikovati njihov daljnji put na otoku.

Martina će podijeliti s plavim plemenom razmišljanja o razlozima Mitrovog monologa nakon izglasavanja prilikom čega je dao naslutiti da zapravo želi napustiti igru. „Mislim da je poslije ozlijede pokazao da nije osoba koja odustaje i da je sada dogurao do kud je mislio da bude. Mislim da ga je videopoziv s djecom potaknuo da želi doma“, reći će Martina, a Dorian iskazati žaljenje zbog tijeka glasanja u crvenom plemenu, jer priželjkuje da Ognjen bude taj koji će sljedeći napustiti Survivor. Dorian Ognjena smatra previše teškim i „iritantnim igračem“.

Osim toga, Dorian će otkriti još nešto i o sebi, a to je da u njemu čuči mali duh praznovjerja. Provest će ritual za sreću kojeg mu je pokazala njegova djevojka. Uvjeren u njegovu moć, Dorain će pokušati izvesti ovaj ritual kako bi donio sreću svom plemenu i ostvario novu pobjedu. „Nisam previše praznovjerna osoba, ali cura me uvjerila prije samog odlaska u Survivor da ne bi bilo loše da odradimo jedan ritual za sreću“, počet će Dorian svoju priču.

Ne propušite pogledati nove izazove natjecatelja i otkriti hoće li Dorianu pomoći ritual kojeg će izvesti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju