Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Otkad je Viktor napustio „Survivor“, njegovi suigrači privikavaju se na život bez još jednog kandidata koji je, sudeći po reakcijama unutar plavog tima, ostavio vrlo pozitivan dojam. Baš kao i za vrijeme oproštaja od Viktora, kandidati će jutro nakon njegova odlaska o njemu imati samo riječi hvale, a nekima će već i nedostajati, iako je tek napustio show.

„Kad je Sumejja pustila suzu, onda znaš koliko je sati“, započet će Tomislav s kojim će se složiti i ostali kandidati te zaključiti da je Viktor bio simbol plavog plemena kojega su svi zavoljeli zbog pozitivne energije kojom zrači. Iako se zadnja pridružila plavom timu, to će primijetiti i Ivana koja će zaključiti: „Super je funkcionirao s ekipom stoga se uopće nisam iznenadila kad smo ga onako ispratili i kad je bilo suza te kad je čak Sumejja zaplakala jer i u par dana i par sati vidiš kako čovjek diše i mislim da nikad ne radi protiv sebe“.


Upravo je karatašica Sumejja bila jedna od kandidata koja je najteže primila vijest o Viktorovom odlasku, a u večerašnjoj epizodi otkrit će nešto što mu nije poručila dok su se opraštali. „Na ceremoniji mu čak nisam mogla reći sve što sam htjela jer sam ga u jednom trenutku pogledala i vidjela da sam ga svojim riječima rasplakala i osjetila sam samo potrebu da ga zagrlim“, reći će Sumejja te dodati: „Viktor stvarno ima mlađu sestru, a ja imam starijeg brata. Vika, volim te za ovo kratko vrijeme, ne znam jesam li ikome to rekla, ali je stvarno tako. Stvarno volim tog čovjeka i falit će mi“.

No unatoč nostalgiji i tuzi, kandidati se moraju pomiriti s time da je ispadanje sastavni dio igre, pa već večeras ostatak tima čeka novi izazov za nagradu. Kandidati će ovoga puta imati prilike na dva dana osvojiti hladnjak prepun voća, povrća, mesa, čokolade, sladoleda i drugih delicija, a da bi osvojili ovu jedinstvenu nagradu, vratit će se na pješčani teren koji im je dobro poznat još od nogometne utakmice koju su nedavno odigrali. No ovoga puta neće se igrati nogomet, već rukomet na pijesku, a koji će tim osvojiti hladnjak prepun hrane doznajte večeras u 22 i 15 na Novoj TV!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju