Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Nakon niza kopnenih i vodenih poligona te raznih zadataka snage i preciznosti, kandidati „Survivora“ okušali su se u novom izazovu u kojemu su iz prve ruke osjetili nogometnu euforiju nakon što su na pješčanom terenu zaigrali napetu i zabavnu utakmicu. S obzirom na to da su kandidati u više navrata izrazili želju za mesnim obrokom, njihove su se želje napokon ostvarile, a kada su čuli da će se pobjednički tim počastiti ukusnim roštiljem njihovoj sreći nije bilo kraja.

Kada je utakmica krenula, muški dio kandidata očekivano se odlično snašao na terenu, a posebno iznenađenje bile su žene koje su gledateljima priuštile nezaboravnu igru. Timovi su kroz nekoliko rundi igrali u različitim kombinacija muških, ženskih i mješovitih timova, a prema reakcijama kandidata vidjelo se da zabave nije nedostajalo. Iako se u plavom timu između Gorana i Roka dogodio neočekivani sukob zbog kojeg je Roko zaprijetio da više neće igrati, strasti su se ipak smirile i utakmica je završila s rezultatom 5:3 za plavi tim, što im je donijelo još jednu pobjedu u nizu, ali i nagradu zbog koje su zaboravili na glad koja im je donedavno predstavljala najveći problem.

Posljednju rundu odigrale su žene i dokazale da u svemu, pa tako i nogometu, mogu parirati muškarcima. Dok je muški dio plavog tima s tribina iz sveg glasa navijao za svoje suigračice, djevojke su u nezaboravnoj završnici zabile pobjednički gol koji im je osigurao još nezaboravniju gozbu.

 

 

„Utakmica je bila po mom mišljenju očekivanog ishoda. Ja sam vjerovala da ćemo mi utakmicu pobijediti, što muški dio, što ženski, što mješoviti. U cure sam vjerovala zato što su se borile i borbenog su karaktera“, poručila je Nevena koja je odrasla trenirajući nogomet, a njezino se iskustvo i snalaženje na terenu moglo vidjeti tijekom utakmice u kojoj se istaknula kao jedna od glavnih karika.
Nakon epske pobjede, članovi plavog tima uputili su se prema prekrasnom odmorištu gdje im je servirana gozba koja je nadmašila sva njihova očekivanja. Kandidati su imali priliku kušati mesna jela i povrće s roštilja koje je za njih spremio chef, a zbog obilja hrane koja se našla pred njima Tena se našalila da će se razmaziti ako nastave pobjeđivati i osvajati ovako luksuzne nagrade.

„Svaka čast i Neveni i Sumejji i Teni i Ivani, a mogu malu zahvalu pridodati i dečkima, ali ipak bih veći naglasak stavila na nas cure“, rekla je Nika zaključivši da unatoč pobjedi ipak više nikada ne želi zaigrati nogomet.
Dok je plavi tim uživao u ukusnim jelima s roštilja, crveni se tim u kamp vratio bez ičega. No već novi dan donijet će im priliku da prekidnu pobjednički niz plavog tima u prvom ovotjednom izazovu za plemenski imunitet.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju