Denis iskoristio priliku da se našali s Davidom

Timovi u Survivoru napokon su se ujedinili na istoj lokaciji, a u novom zajedničkom kampu dočekala ih je kućica napravljena po istom principu po kojem su i sami gradili. „Sviđa mi se što smo došli zajedno u kamp. Sad treba samo uživati i zezati se“, rekao je David, a Nataši se ipak više sviđa ona lokacija na kojoj su prije boravili. No, javljaju se i neke simpatije između članova suprotnih timova. „Kandidatkinje crvenog plemena stvarno mi na prvu imaju drugačiju karizmu nego naše cure. Zrelije su“, rekao je David u razgovoru s Denisom kojem je ispričao da je Dragi pleo pletenice, zajedno s Norom i Nikolinom.

Denis nije propustio to komentirati na svoj način. „Bacio si udicu, pa ćemo vidjeti kako će se ribice uhvatiti“, našalio se Denis, a David je dodao: „Bacio sam zapravo vršu“.

 

Luka misli da je Sanja, zbog komentara koje je čuo, bacila oko na Kalua, ali dodaje: „Čini mi se da je generacijski jaz između njih velik i da je ta priča smiješna“.

Tko se kome sviđa i hoćemo li u Survivoru vidjeti neke nove ljubavne iskre, doznajte u novoj epizodi, večeras na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju