Draga: „Da sebe nije uzdizala toliko, možda bi se i našla u sljedećem krugu“

Prije odlaska na novo natjecanje, Sanjino ime ne silazi s usana kandidata. I crveni i plavi tim komentiraju njezino ponašanje te su se svi izjasnili da im je sada lakše, jer ih je Sanja sa svojom negativnom energijom opterećivala.

„Taj njezin karakter ju je na kraju i koštao finala. Da je drugačije malo pristupila ljudima i da sebe nije uzdizala toliko, a ostale degradirala, možda bi se i našla u sljedećem krugu“, rekla je Draga. Leo smatra da se Sanja jako razočarala jer nije mislila da će je plavi nominirati, a za to su djelomično, kaže, i oni krivi budući da su je stalno hvalili.

Na sljedećem poligonu timovi će se boriti za drugačije ciljeve. Plavi se bore za ogrlicu osobnog imuniteta, a onaj tko je osvoji, automatski postaje prvi četvrtfinalist plavog plemena.

Moćna četvorka crvenog plemena ne natječe se za imunitet, nego za vrijedan bod za daljnje igre. Čekaju ih prepreke s provlačenjem i održavanjem ravnoteže u koje ulaze s tri života, a pobjeđuje natjecatelj s najviše života. Pobjednici ove igre, jedan iz plavog i jedan iz crvenog tima, odlaze u Punta Canu koja se može pohvaliti najdužim i najljepšim pješčanim plažama te će jesti u zraku, na čak 50 metara visine.

Ovo je finalni tjedan 'Survivora', a u nedjelju 28. svibnja doznat ćemo tko će se ove godine okititi titulom pobjednika!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju