''Ovo je nagrada o kojoj pričamo tjednima.''

Nakon nekoliko tjedana gubitaka na poligonima, crveni tim napokon je pobijedio i to s nenadmašivo velikom razlikom od 8:0. Za nagradu su dobili mogućnost da si slože vlastiti burger s namirnicama po izboru. „Rekli smo da idemo s drugom energijom. Nadamo se da ćemo nastaviti tako i dalje. Moramo i mi jesti“, rekao je Vojislav, ali potom se porječkao s Mihaelom i Lukom zbog toga što je loše pričao o Varji. No, utjehu je veoma brzo pronašao u osvojenom ''burger kupu''.

„Ovo je nagrada o kojoj pričamo tjednima. Stalno pričamo o burgeru i kad smo ga vidjeli, to je najbolji burger na svijetu“, rekao je Vojislav zadovoljan osvojenom nagradom , dodavši da su svi iz crvenog tima probudili Spartance u sebi.

Ognjen je prije poligona rekao pred svima da je pogriješio i da je uvjeren da će razgovarati s plemenom i izgladiti situaciju. „Nisu zaslužili ovo što se dogodilo s moje strane. Zaslužuju ispriku“, rekao je Ognjen.

„Poraz od 8:0 najteže je pao Mihaeli, to se vidjelo po njenom držanju i prepirci s Vojislavom“, komentirao je Luka koji je stao u obranu Mihaele jer, kaže ne voli kad netko napada članove njegovog tima.

Matea je ispričala svoju osobnu obiteljsku priču. Istaknula je kako je na nju najviše utjecalo odrastanje bez oca koji je ostavio njezini majku prije nego se Matea rodila. „Naučila sam se nositi s tim. Na prvu djelujem toplo i emotivno jer mi je to štit. Lakše mi je tako funkcionirati, nego da na prvu svi vide da sam jako ranjiva“, objasnila je.

Hoće li crveni nastaviti pobjeđivati s ovako velikom razlikom u bodovima imat ćemo priliku doznati već u idućoj epizodi na novom poligonu koji će jednom od plemena osigurati novu nagradu.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju