''Prišla mi je jedna djevojka, a ja sam samo mislila kako je ona čista.''

 Došlo je vrijeme da pobjednici igre za nagradu okuse civilizaciju i upoznaju povijest i kulturu Dominikanske Republike. A to se ostvarilo crvenom timu, unatoč sumnji koju su Nataša i Luka izrazili prema Bojanu i Marku. Upravo zahvaljujući pobjedničkom osmom bodu koji im je donio Marko, imali su priliku uživati kao turisti u glavnom gradu egzotične zemlje, a dan su završili finom večerom.

Crveni su u igri za nagradu poveli već u startu, a posljednji pobjednički bod te rezultat 8:5, osvojio im je Marko koji je zbog kršenja pravila s Bojanom i Davidom sankcioniran na način da više nemaju pravo koristiti nagrade koje osvoji njihov tim. Marko je u igri demantirao sve optužbe kojima su on i Bojan bili izloženi od strane svoga tima prije igre.

„Drago mi je da smo ih uspjeli razuvjeriti i da su svi priznali da su pogriješili i osjetili koliko smo htjeli da dobiju tu nagradu“, rekao je Marko te u razgovoru s Bojanom dodao o ostalim članovima: „Njima je sankcija bila preblaga kazna, jer su me htjeli izbaciti. Ti si na nominacijama za duel dobio tri glasa, a spomenuli su da su i neki drugi članovi razmišljali da ti daju glas. Zasmetalo im je što nisu mogli obojicu poslati odmah u duel i jednog od nas eliminirati. Tu sam da se borim i potrudit ću se da im ne bude baš lako izbaciti me“.

Za to vrijeme Anja, Nataša, Draga i Luka uživali su u izletu u glavnom gradu Santo Domingo. „Super mi je doživljaj, jer mi ovako prljavi i divlji idemo kroz grad.

Prišla mi je jedna djevojka i rekla mi da sam lijepa, a ja sam samo mislila kako je ona čista“, istaknula je Draga te dodala kako joj je nevjerojatno da se nalazi u civilizaciji koja „pršti od energije“. „Za ovo je vrijedilo sve. Ovo je najbolja nagrada“, komentirao je Luka.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju