„Ne natječe se svatko za sebe – djelujte kao tim, budite zajednica i tek onda ćete okusiti pobjedu“, poručio im je Mario

Početak novog tjedna u „Survivoru“ obilježio je novi izazov u kojemu je crveni tim izborio uvjerljivu pobjedu te tako nastavio svoj pobjednički niz. Ovoga puta, kandidati su se natjecali za osvajanje dva kilograma riže i pola litre ulja, a crveni je tim na spavanje otišao punog želuca, dok je plavi tim dobio upola manje.

„Pleme Mao, opet ste bili energičniji, žustriji i bolji - čestitke na tome. Ima nešto u vama, gori ta vatra i to je dobro. Imate dobar timski duh, ostanite na toj razini i samo naprijed. Pleme Azua, izgubili ste još jedno natjecanje. Mijenjajte strategiju, dogovarajte se i konačno shvatite – ovo je timsko natjecanje, a ne individualno. Ne natječe se svatko za sebe – djelujte kao tim, budite zajednica i tek onda ćete okusiti pobjedu. Gorak je okus poraza - budite bolji, budite jači“, poručio im je Mario.

Poraz je posebno teško pao Roku koji misli da članovi tima ne daju sto posto od sebe, a vjerojatno najveće probleme s preciznošću za vrijeme izazova imala je Ivana Banfić koja je otkrila da se ne smatra najslabijom karikom svog tima, iako možda trenutno tako ispada.

 

Obeshrabreni članovi plavog tima nakon izazova bezuspješno su pokušavali dokučiti koji je razlog njihova poraza, a dok je Goran tijekom noći smišljao novu pobjedničku taktiku, neki su posumnjali na to da problem leži u međuljudskim odnosima i nedovoljnoj povezanosti tima.

„Jednostavno sam se povukla, dobacim koji savjet, ali se to uopće ne čuje i dalje se radi po svom. Voljela bih kuhati za pleme jer sam u tome jako dobra i tu se opet Kristian nametnuo, isto kao i oko vatre. Ali uspjela sam se izboriti za vatru, tako da sam ja sada firekeeperica“, rekla je Ivana Banfić koja je Kristiana istoga dana upozorila da se ne ponaša kao timski igrač. Dok je u plavome timu na meti kritika bio Kristian, u crvenome timu članovi su imali okršaj s Viggorom koji je, prema njihovom mišljenju previše zatvoren za komunikaciju. Iako je crveni tim punih želuca slavio zasluženu nagradu, plavome timu pred kraj večeri osmjehnula se sreća, pa su se tako Goran i Viktor u njihov kamp ušetali s dvije ulovljene raže. „Njima dvije kile riže, nama dvije raže“, našalila se Nika nakon što je vidjela pozamašan ulov koji će im možda poslužiti kao dodatna energija već za idući izazov.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju