Hoće li moći izdržati pritisak surove igre?

Još jedna nagrada pripala je plavom plemenu nakon što ih je snažna zajednička energija dovela do pobjede na poligonu, čime su osvojili katamaran party. S rezultatom deset naprema pet, članovi crvenog tima opet su izgubili te im i u ovom tjednu nije pošlo za rukom da omaste brk.

U crvenom timu, Nataša je zaplakala zbog Marijinog odlaska. „Bar smo imali nju tu uz nas i jedina je normalna djevojka među ostalima, ne znam kako da nazovem ostatak plemena“, rekla je Nataša u razgovoru s Lukom, brišući suze s lica. Smatra da je Bojan počeo nametati timu svoja pravila, a da je Draga najnegativnija u plemenu, jer liježe i budi se namrgođena. „Bojan i Draga su dvojac najvećeg zla“, kazao je Luka Nataši.

Dok se David nadao da će za nagradu dobiti mogućnost razgovora s bližnjima, Denis bi najradije volio da osvojiti dobar komad mesa. U igri za nagradu kandidati su se natjecali za pozamašnu slatku gozbu uz svojevrsni plesni team building na katamaranu. Za osvajanje nagrade, na poligonu su morali složiti put pomoću kocki, ali nisu smjeli stati na pijesak. Na drugom dijelu poligona morali su prikupiti četiri zastavice. Kad su stigli na kraj poligona na red je došlo malo kuglanja. Natjecatelji koji su prvi srušili devet čunjeva, osvojili su po jedan bod, a pobijedilo je pleme koje je prvo osvojilo deset bodova.

Plavi tim već je u startu dobio bod te su do kraja vodili igru. „Skupljaju se emocije, razmišljam o kući, u o svemu. Svi mi nedostaju“, rekla je Draga i zaplakala te dodala. „Nikad nisam bila ovako pomiješanih emocija.“

Hoće li Draga moći izdržati pritisak surove igre, doznat ćemo uskoro.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju