Vrijedna nagrada izazvala je emocije i kod pobjedničkog i kod gubitničkog tima

Nakon iznimno napetih trenutaka i izazovne igre, crvenom je timu ponovno pošlo za rukom pobijediti plave i rezultatom 8:6 osvojiti nagradu kojoj su se snažno nadali mnogi članovi plavog plemena. Igru su na vodenom poligonu otvorili Luka i Ognjen, a zadnji pobjednički bod crvenima je priskrbila Anđela u srazu s Mateom.

Nakon igre, došlo je do emotivnog trenutka u plavom timu. Naime, Nancy se javno ispričala za svoju impulzivnu izjavu o demotivaciji, ističući da to nije ono što zaista misli. Pleme je s prihvaćanjem dočekalo njenu ispriku, a onda suze nije mogla suspregnuti Matea. Gubitak na poligonu jako ju je rastužio, jer se nadala da će vidjeti brata koji joj jako nedostaje. Iako zbog gubitka nisu imali priliku razgovarati sa svojim najmilijima, natjecatelji plavog tima su im okupljeni u krug, dok su međusobno razgovarali, poslali poruke.

Nancy je poruku poslala baki, našalivši se prvo o njezinim obrvama: „Najviše sam htjela vidjeti tvoje obrve, jer ne znaš pravilno namjestiti kameru. Poruči mami i tati da ih puno volim i da ću svaki dan piti kavu s njima i da ću im se javiti na svaki poziv, neću ih više ignorirati.“ Emotivne priče nisu bile rezervirane samo za plavi tim. Crveni igrači su direktno razgovarali sa svojim obiteljima i prijateljima, dodatno naglašavajući snagu obiteljskih i prijateljskih veza.

Nastavite pratiti Survivor kako biste saznali što će donijeti sljedeće epizode u ovoj uzbudljivoj avanturi koju natjecatelji prolaze na drugom kraju svijeta.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju