David na tapeti...

Prije druge tjedne igre za plemenski imunitet, veliki plavi klan okupio kako bi prokomentirao trenutačne napete odnose između dva klana u plemenu. Antonia misli da je David dugo imao masku na licu, a nakon zadnjeg plemenskog vijeća počeo ju je skidati. S njom se slažu i drugi.

„Mislim da je najbolje da ispadne Filip, jer je on kolovođa velikog klana“, komentirao je Luka.

U nikad napetijim odnosima plavo pleme protiv crvenog je igralo igru za plemenski imunitet. Nakon što su dan prije izgubili, polagali su svu nadu u to da će im u novoj rundi natjecanja sreća biti više naklonjena. Međutim, narušeni međuljudski odnosi možda im najviše stoje na putu da iz ove igre izađu kao pobjednici. Napetost unutar plavog tima je porasla, posebice jer Denis, koji je osvojio ogrlicu osobnog imuniteta, mora odabrati jednu osobu za eliminacijsku igru.

Na samom početku zahtjevnog poligona natjecatelje su čekale dvije lopte napunjene s vodom koje su morali prenijeti do određenog mjesta na terenu. Potom su kroz niz prepreka morali doći do kraja poligona gdje su ih čekala mala kolica na koja su morali postaviti kocke s brojevima koje su morali pažljivo dovesti do kraja stola, tako da sve kocke ostanu na mjestu. Zatim su njih i ostatak kocki morali poredati brojevima do sedam te podići zastavicu. Igra je završila tijesnim rezultatom pet naprama pet, a pobjednika ćemo tek otkriti u novoj epizodi.

Denis je u prošlom natjecanju za imunitet osvojio ogrlicu koja ga štiti od nominacija, ali mu pruža i mogućnost da izabere jednu osobu koja ide direktno u igru za eliminaciju. Koga bi moglo odabrati pleme ako izgube, a koga će izabrati Denis, doznat ćemo uskoro.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju