Matea: "Varja je najveći borac u plemenu, nevjerojatno je koliko je u njoj volje i snage"

Crveni tim ostao je u igri bez dva muškarca koja su se ozlijedila, pa su djevojke u oba tima morale “potegnuti“ više. Osim za nagradu borili su se i za osjećaj zadovoljstva, a u nagradi su ih očekivali hot dog, krumpirići, majoneza, ketchup, senf i krastavci. „Nema tu dovoljno kalorija za naš prazan želudac“, kazala je Vesna kad je vidjela što je nagrada.

Konačan rezultat 8:6 donio je pobjedu plavima i to u zadnjem bodu koji im je u srazu s Varjom donijela Meggy te su plavi uživali u sočnom hot dogu. „Varja je najveći borac u plemenu, nevjerojatno je koliko je u njoj volje i snage“, zaključila je Matea, osvrnuvši se na izazov.

Slažete li se s Mateom?

glasova:

Iako je imala poteškoće sa svladavanjem poligona, Varja je na kraju sustigla Meggy na dijelu hvatanja kocki, no Meggy je za sekundu prije postavila kocke i tako donijela pobjednički bod svom timu. Varja se, naime uplašila poligona s kojeg je s veće visine trebalo skočiti u more, pa je rekla da ju je uhvatio napadaj panike kad je vidjela koliki je zadatak pred njom. Vidjelo se da joj je poligon teško savladiv, ali u samoj završnici koja je uključivala bacanje kocki zadivila je sve natjecatelje i u svom i u suparničkom plemenu. „Kad sam vidjela poligon, mislim da sam već tad odustala. Ne sjećam se kad sam zadnji put imala takav napadaj panike“, ispričala je Varja.

Da bi osvojili bod natjecatelji su morali kroz vodu doći do prve platforme i maknuti zastavicu s nje. Nakon toga opet su uskakali u more kako bi na drugoj platformi savladali viseći most i došli do srednje platforme. Ondje ih je čekala zastavica koju su morali maknuti. Upravo ta povišena platforma uplašila je Varju. No na kopnu ih je čekao posljednji zadatak u kojem je briljirala. Uz pomoć sidra morali su dovući dvije kocke iza zidića koji se nalazio ispred njih.

Kako će se dalje odvijati uzbudljiv život s oskudnim namirnicama u divljini Dominikanske Republike, ne propustite doznati već u sljedećoj epizodi.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju