„Mislim da nas je ovo dodatno ujedinilo“

Napeta borba na terenu donijela je plavom timu pobjedu u još jednoj igri za izdašnu nagradu. Pobjednika igre na morskom poligonu odredila je vještina, odlučnost, ali i malo sportske sreće. Alex je briljirao i u ovoj igri, osvojivši svom timu čak tri boda, a u zadnjem, 14. krugu, pobjedu je plavima donijela Mihaela u okršaju s Katarinom te je plavo pleme pobijedio rezultatom 8:6.

Za poraz crvenog kriv je bio Vojislav koji je i sam preuzeo odgovornost. „Podbacio sam, nisam imao sportske sreće. Sportsku sreću treba zaslužiti, a očito je nisam zaslužio. Preuzimam ovaj poraz, on je moj, ali nadam se da ću drugi puta biti bolji“, izjavio je Vojislav. Istaknuo je kako je primijetio težak udarac koji je poraz nanio cijelom plemenu. „Malo je sportske sreće, nadam se da će sunce opet biti i na našoj strani“, komentirala je Tijana, izražavajući nadu u bolju sreću u budućim izazovima.

Dok su članovi crvenog plemena tugovali zbog još jednog izgubljenog izazova, članovi plavog uživali su u zasluženim blagodatima – finoj hrani, ukusnom roštilju i udobnoj vili. „Ovo je bila jedna od najboljih nagrada koje smo mogli osvojiti. Energija je prštala na sve strane i mislim da nas je ovo dodatno ujedinilo“, rekao je Alex.

Nastavite pratiti Survivor kako biste saznali što donosi sljedeća epizoda u ovoj uzbudljivoj sezoni preživljavanja i natjecanja.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju