„Osjećaj bespomoćnosti me prati kroz cijeli život“

Drama u Survivoru nastavlja se nakon što se Alex po četvrti put izborio za povratak iz eliminacijske igre u plavo pleme. I dok se čini da bi plavom timu trebalo biti lakše što nije izgubio člana, Alex ostaje 'trn u oku', donoseći napetost i jasno određujući smjer glasova na sljedećem plemenskom vijeću. No, sve više će od njega u igrama i u plemenu strahovati i crveno pleme.

„Osjećaj bespomoćnosti me prati kroz cijeli život. Ovdje sam isto prepušten u ruke svojih suplemenika koji odlučuju o sudbini članova. Mogu prepoznati taj osjećaj i pretvoriti ga u nešto pozitivno“, riječi su kojima će Alex podijeliti svoja razmišljanja o situaciji u kojoj se nalazi.

Djevojke iz crvenog tima odlučile su mu se ne približavati previše, nakon što je i Mitar koji se počeo više družiti s njim, ispao. Sve oči sada su uprte u Stefana, koji se sve više počeo zbližavati s Alexom i one vjeruju da je izložen riziku da postane žrtva onoga što nazivaju "Alexovim prokletstvom", a to je da se svi natjecatelji koji se počnu intenzivnije družiti s njim, veoma brzo ispadnu.

Na morskom poligonu natjecatelji će se večeras boriti za vrijedne nagrade - roštilj, zabavu u bazenu i stol pun slatkiša. Ali to nije kraj iznenađenjima jer slijedi i luksuzno tuširanje te spavanje u vili.

Ne propustite novu epizodu 'Survivora' kako biste saznali koje će pleme „uloviti“ ovu vrhunsku nagradu.

 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju