Krenule su trzavice i u plavom timu

Dramatični obrati, prijateljstva koja se stvaraju i tenzije koje rastu među natjecateljima sve su izraženiji kako u crvenom, tako i u plavom plemenu. Dok su se Alex i Jakob sprijateljili, Luka s njima nije pronašao zajednički jezik. Naime, već od prvog dana otkad je Alex došao u kamp plavog plemena, Luki je „stao na žulj“ s jednim svojim komentarom. Na Jakobovo pitanje o tome tko bi prvi pregazio nekoga da bi stigao do cilja, Alex je odgovorio kako misli da bi to bio Luka „Možda mene vidi kao jednog od jačih igrača u plemenu, pa me zbog toga pred svima htio ocrniti ili umanjiti. Sprijateljio se s Jakobom, dok je mene išao poniziti“, rekao je Luka.

Jakob i Alex napravit će improviziranu teretanu, a Luka će kazati kako misli da će ona poslužiti za sušenje veša. Uvjeren je da s Alexom neće imati dobru komunikaciju. Alex će mu pak objasniti da nije imao loše namjere kad ga je prozvao, nego da je želio istaknuti kako je po njegovoj procjeni Luka osoba koja je uporna da dođe do cilja. „Toliko radiš u plemenu i dobar si na poligonu. Nisam to rekao da te povrijedim“, reći će mu Alex te uputiti ispriku.

Alex će se također osvrnuti na svoje djetinjstvo i odrastanje u Puli. S 15 godina se preselio u Sloveniju i počeo se profesionalno baviti košarkom. Profesija ga je spojila sa suprugom, također profesionalnom sportašicom. „Sretno sam oženjen osam godina. Imam predivnu ženu, ona je stup naše obitelji. Najveća mi je potpora u životu i neizmjerno mi nedostaje. Bili smo nekoliko godina odvojeni dok smo se bavili košarkom, zbog dinamike posla, ali imali smo zajednički cilj. Kad smo se vjenčali, našli smo i klubove u istim gradovima“, ispričat će Alex.

Što će još Alex otkriti o sebi te koji će tim ovoga puta pobijediti u igri i time osvojiti nagradu, ne propustite doznati u novoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju