Znate li tko se pojavio na estradi sa spomenutim albumom?

Mladom natjecatelju, magistru strojarstva Borni Škrlecu znanje i sreća bili su naklonjeni tijekom većine pitanja u zabavnom kvizu ''Joker''. Međutim, na zadnjem je odustao jer je procijenio da bi previše riskirao odgovarajući na showbizz pitanje: Tko se 1990. godine pojavio na estradi s prvim albumom naslovljenim 'Doviđenja'? A) Mladen Grdović B) Đani Maršan C) Severina Vučković D) Davor Pekota Da nije odustao, Borna bi odabrao odgovor A, no nije htio riskirati, a pokazalo se da je upravo taj odgovor točan. Umjesto 5.000 eura, Borna je tako kući iz kviza otišao samo s 1.000.

Na prva je pitanja odgovarao bez poteškoća, a i na pitanje o poznatoj televizijskoj emisiji Nove TV nije se nimalo dvoumio: Kako se zove emisija Nove TV pokrenuta s ciljem predstavljanja inovativnih proizvoda malih domaćih poduzetnika? A) Ajmo Hrvatska B) Kreni Hrvatska C) Naprijed Hrvatska D) Startaj Hrvatska Točan odgovor, znao je Borna, skriva se iza odgovora D.


Zajedno s bratom, koji mu je bio u pratnji, pomučio se oko jednog automobilskog pitanja, a komentirao je da ako su netočno odgovorili, morat će se suočiti s kritikama svog tate. Što će tata reći, otkrit će kad dođu kući, jer nisu znali odgovor pa su samo nagađali i odabrali krivi odgovor B: Koje se grčko slovo nalazi u nazivu sonde smještene u automobilu, između katalizatora i motora? A) omega B) delta C) gama D) lambda. Točan je odgovor D.


Kakva pitanja očekuju nove zanimljive natjecatelje, ne propustite doznati u novim epizodama ''Jokera''.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju