„Tko će pobijediti ovisi o našim gledateljima, mislim da je tu ljepota ovog showa“

Finale jubilarne desete sezone Supertalenta je pred vratima, a 12 najboljih natjecatelja u nedjelju, 24. prosinca odmjerit će snage u spektakularnoj završnici najpoznatijeg talent showa. Posljednja emisija donosi najatraktivnije i najzabavnije točke u cijeloj sezoni, a talentirani finalisti stat će na pozornicu posljednji put ne bi li svojim nastupima uvjerili žiri i gledatelje da upravo oni zaslužuju vratiti se kući s titulom desetog supertalenta i novčanom nagradom. Po završetku svih 12 nastupa, žiri će odabrati tri najbolje točke, a odlučujuću riječ imat će gledatelji koji će svojim glasovima među njima izabrati pobjednika desete sezone.

S jubilarnim desetim izdanjem Supertalent je u slavljeničkom ruhu obilježio okrugli rođendan te donio brojne sadržajne novitete koji će žiriju i kandidatima ostati u posebnom sjećanju. „Naplakala sam se ove sezone više nego inače“, prisjeća se Maja Šuput, dok Martina Tomčić dodaje: „Nekolicinu puta sam baš bila dubinski potresena i dirnuta“. Davor Bilman desetu sezonu najviše će pamtiti po nesvakidašnjim točkama koje je imao prilike vidjeti, a nakon što su se dojmovi sabrali, Fabijan otkriva da su ga najviše pogađale glazbene točke. No, svi se slažu da od finala očekuju pravi spektakl i vrhunsku zabavu. „Pobjednika svi možemo samo priželjkivati i ja svakako priželjkujem, čvrsto i s uvjerenjem, ali tko će pobijediti ovisi o našim gledateljima i mislim da je tu ljepota ovog showa“, poručuje Martina.

U desetoj sezoni dodijeljeni su povijesni zlatni gumbi i predstavili su se dosad neviđeni talenti koji su osvojili srca gledatelja diljem zemlje, što dodatno potvrđuju i rezultati gledanosti. S ostvarenih 42% udjela u gledanosti Supertalent je zasjeo na tron najgledanijih zabavnih formata 2023. godine, a u prosjeku je svaku minutu audicijskih i polufinalnih epizoda pratilo gotovo 600 tisuća gledatelja. Jubilarna sezona gledanija je od prvog konkurenta visokih 229%, a dosad je dosegnula gotovo 2,6 milijuna gledatelja koji su svjedočili brojnim iznenađenjima i nezaboravnim trenucima. Osim što je Supertalent gledanošću još jednom potvrdio status omiljene i najgledanije zabavne emisije u zemlji, dodatno priznanje za njegovu kvalitetnu produkciju stiglo je i u obliku nominacije za prestižnu nagradu Zlatni Studio u kategoriji 'Najbolja TV zabava'.

Podsjećamo, u natjecanju za pobjedničku titulu na Badnjak ćemo gledati trbuhozborkinju Eminu Bajtarević, plesne skupine Force Celje i Jay Dance Studio, akrobatski duo Crowd Control, Cirkus animatore Tijanu i Marka, izvođačicu Paulu Jeličić – Pumah, akrobatkinje Karynu Zubal i Vladyslavu Kushnir, plesača Andija Ismailija te pjevačice Enu Nižić, Anu Dorušak i Chriztel Reneae Aceveda.

Više o pravilima glasanja možete pročitati OVDJE. 

Tko će oduševiti svojim nastupom i postati deseti supertalent, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Izvor: UMTG: pružatelj podataka: AGB Nielsen; TG: 4+, Period: 24.9.-17.12.2023.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju