Videi prve dvije epizode ostvarili visokih 2.5 milijuna pregleda na društvenim mrežama!

Tek su dvije epizode Supertalenta iza nas, a nastupi dosadašnjih kandidata u velikom su se broju gledali ne samo na televizijskim ekranima, već i na društvenim mrežama. Potvrđuje to podatak da se trenutno čak tri nastupa iz Supertalenta nalaze visoko na YouTube trending listi, a njihovi pregledi neprestano rastu. Na visoko 3. mjesto s 94 tisuće videopregleda u samo dva dana dospio je nastup trbuhozborke i dobitnice zlatnog gumba Emine Bajtarević, dok se s 58 tisuća videopregleda na 5. mjestu nalazi nastup kandidatkinje Hitne Ražnjević koja se također predstavila u posljednjoj emisiji i to s talentom molitve na latinskom. Na trending listi još uvijek se nalazi i glazbena skupina Esteriore Brothers koja je osvojila prvi zlatni gumb u ovoj sezoni, a njihov nastup sa zadivljujućih 109 tisuća videopregleda nakon devet dana od objavljivanja pozicionirao se na 11. mjestu.

Osim iznimnih rezultata na YouTubeu, Supertalent je ostvario i ogroman uspjeh na službenim #SupertalentHR profilima na društvenim mrežama. Isječci iz prve dvije epizode emisije privukli su visokih 2.5 milijuna videopregleda, što pokazuje veliki interes gledatelja za talentirane sudionike i uzbudljive nastupe u Supertalentu.

Ostanite uz Supertalent jer vas očekuje još mnogo uzbuđenja i nevjerojatnih talenata u nastavku ove jubilarne desete sezone!

 

Izvori: Meta Business Suite / YouTube Analytics /TikTok Analytics /Emplifi /Instagram Insights

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju