Ovaj se nastup ne smije propustiti, a trebamo i vaše mišljenje!

Godinu dana nakon prve audicije, osebujni plesač August Popijač, koji je žiriju i gledateljima pokazao što zaista znači plesati kao da te nitko ne gleda, vraća se na Supertalent! Iako tada nije osvojio dovoljno prolaznih glasova za plasman u idući krug natjecanja, njegov se performans naročito dopao jednom članu žirija s kojim je već tada August osjetio posebnu konekciju.

„Osobno imam problem s plesom i ja se stvarno ne mogu opustiti vani. Ali ovo je bilo genijalno i ja te želim gledati ponovo“, poručio je još tada Fabijan, a sada će im se putevi ponovo sresti.

„Još nakon prvog Supertalenta ja sam primijetio tu konekciju između Fabijana i mene. Osjetio sam da smo se skužili i da nam se putevi opet budu prekrižili. Kad smo se uživo prvi put sreli, to je izgledalo kao neki susret zen majstora i učenika koji se doslovno trebao dogoditi. Ako ćete vjerovati u karmu i sudbinske konekcije, to se moralo dogoditi. Takve duše se moraju upoznati“, govori August koji poručuje da kod njegovog nadolazećeg nastupa ništa ne može poći po zlu dokle god ga prati dobra glazba.

Prije Augustovog nastupa, Maja će primijetiti da su svi članovi žirija osim Fabijana nekoga pozvali na direktni casting. „Svi smo doveli nekog, a ti nisi doveo nikog“, začuđeno će reći Maja, nakon čega će se na pozornici pojaviti dobro poznato lice.

Budući da je Fabijan nakon Augustove prve audicije i sam poželio naučiti plesati kao da ga nitko ne gleda, vidjet ćemo hoće li iskoristiti priliku i ostvariti tu želju. Koliko je ovaj natjecatelj napredovao u odnosu na prošlu sezonu, i kakav spektakl je pripremio, gledatelji ne smiju propustiti u posljednjoj audicijskoj epizodi 10.sezone Supertalenta u kojoj će također i sami imati prilike sudjelovati i dati svoje mišljenje putem interaktivne platforme supertalent.hr/glasaj.

Ovaj nastup jedan je od onih koji se ne smije propustiti, stoga pratite posljednju audicijsku epizodu jubilarne desete sezone Supertalenta u nedjelju na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju