Liberty Barros natprosječno fleksibilnim pokretima i teatralnim nastupom šokirala žiri!

 Široka lepeza talenata nasmijala je, rasplakala i šokirala žiri i gledatelje u trećoj audicijskoj epizodi Supertalenta. Novi kandidati predstavili su se na najzabavnijoj pozornici u Hrvatskoj ne bi li osigurali prolazak u daljnje natjecanje, a pao je i treći zlatni gumb.

Natprosječno fleksibilnim pokretima Liberty Barros fascinirala je gledatelje, a njezin talent posebno se svidio Fabijanu koji ju je nagradio zlatnom ulaznicom za polufinale. „Toliko si vješta, špagu si odradila kao od šale, preludo je“, oduševljeno je izjavio Fabijan. Liberty je kao mala imala velikih problema s disanjem, a liječnici nisu znali točnu dijagnozu. Ples joj je pomogao u kontroli disanja i malo po malo počela se baviti fleksibilnim pokretima, pa je sada krasi nadimak najfleksibilnije djevojčice. „Ti si najslađa djevojčica s najodvratnijom točkom koju sam ikad vidjela – no to je kompliment“, poručila je Martina koju je Liberty oduševila svojim teatralnim nastupom prepunim specijalnih efekata.

Vrhunac emocija u studiju izazvali su mali heroji – a. Potpuno su zanijemili kad ih je u školi posjetio Davor Bilman i pozvao na Supertalent. Željeli su svima pokazati koliko mogu uspjeti, a ne samo da su ostvarili svoju žučenici Osnovne škole Novskelju nego su snažnom porukom rasplakali sve u studiju. Učenici s poteškoćama u razvoju predstavom sa sjenama ispričali su svoju životnu priču, rastopili srca gledatelja i sve prisutne ostavili u suzama. „Drago mi je što sam vas imao prilike pozvati“, poručio im je Davor, a žiri, koji je zbog količine emocija ovoga puta bio skroman na riječima, bez razmišljanja je učenike s pozornice otpratio s četiri prolazna glasa.

Prolaz dalje zavrijedio je i Talijan Federico Cecchin koji je još kao dječak volio crtati, a posebno ga fasciniraju ljudska lica koja se najčešće nađu na njegovim crtežima. Njegovo brzo slikanje portreta okupilo je žiri i voditelje na pozornici, a svakoga od njih uspio je nacrtati u zadanom roku od samo 30 sekundi. Zavladalo je potpuno oduševljenje u studiju, a Davor je istaknuo: „Ono što je zaista još jedan mali touch je da se na svakom portretu čak vidi onako mali dio luckaste osobnosti koji je specifičan za svakog“.

Senzualne i usklađene djevojke iz grupe Fresheels plijenile su poglede svojim spretnim plesnim pokretima. Došle su sa željom da pokažu nešto novo i osvježavajuće, a svoje su želje apsolutno ispunile te složnom odlukom žirija nagrađene su prolazom u daljnje natjecanje, a Maja im je poručila: „Izbor glazbe – fantastičan. Kostimi… od glave do pete ste kostimirane, iznimno to cijenim sve ste imale u planu“.

Svojom osobnošću i originalnom skladbom Hrvoj Fras osvojio je simpatije žirija i gledatelja kroz glazbenu točku u kojoj je maštovito spojio sviranje na usnoj harmonici i beatbox. „Sve si spojio, instrument, vještinu i osobnost, mislim da je to sasvim dovoljno“, poručio mu je Fabijan, a jednoglasnom odlukom žirija Hrvoj je prošao dalje.

Vokalnim sposobnostima mlada Slovenka Kira Štruc Jurički očarala je žiri. Iz sramežljive djevojke koja se pojavila na pozornici u trenutku se pretvorila u odraslu pjevačicu koja je uz četiri 'da' prošla u daljnje natjecanje. „Samo ću ti reći vjeruj u sebe, vjeruj u svoj glas jer apsolutno to radiš maestralno“, poručio joj je Fabijan, dok je Martina dodala da ima glas puno ljepši od Adele, čiju je pjesmu odabrala za audicijski nastup.

Pjevačkim talentom i specifičnom bojom vokala prolaz je izborila i mlada Ana Dorušak koja je sa samo 13 godina pozitivno iznenadila žiri, a Maja joj je poručila: „Djeluješ puno ozbiljnije i starije. Prekrasno pjevaš, usudila bih se reći da si nas večeras sve malo smirila i nekako prizemljila. Bili smo fokusirani samo na tvoj glas i tvoje pjevanje“.

Preskakanje užeta Miroslav Gavrić doveo je na razinu koreografije. Kad primi uže pun je euforije koju je uspješno prenio i na publiku. „Nikad u životu nisam vidio ove trikove, nikad, nigdje“, objasnio je Fabijan, dok je Martina uputila posebnu pohvalu: „Mislim da je odlika vrhunskih majstora kad izrazito kompleksna i teška stvar izgleda banalno i jednostavno, što mislim da si uspio“. S četiri prolazna glasa Miroslav je doskočio do sljedećeg kruga natjecanja.

Kreativna i povučena Paula Šolc dugo godina bavila se hip-hopom, no zaljubila se u ples na svili. Spretnim pokretima u zraku fascinirala je žiri, a pritom nitko nije ni primijetio njezin strah od visine, pa je jednoglasnom odlukom prošla u sljedeći krug natjecanja. „Super mi je kako si gradirala svoj nastup, neustrašiva si, prekrasna si. Ovo je bila jedna od točaka koje baš bi sjedila i doma pred televizorom gledala s oduševljenjem“, istaknula je Maja.

Dva nastupa nažalost nisu zadovoljila kriterije žirija i prolaz u daljnje natjecanje. Među manje uspješnim kandidatima našli su se motivator Branko Buzov koji je svojom uzrečicom: „Lave ustani, zapni, kreni. Ćao!“ dobio tri iksa te plesač Avdula Fazlji čiji su plesni nastup prekinula četiri crvena gumba.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju