Treća polufinalna emisija uživo dala je dva nova finalista – pjevača Erika Baliju i hula-hoopericu Jelenu Znaor.

Dok je Erik osvojio najviše glasova publike, koplja su se lomila kod odabira drugog finalista. Žiri je dva glasa dao za Plesnu skupinu Sinove, a dva za Jelenu Znaor, stoga je odluka pala na glasove gledatelja i Jelena je ušla u finale.


Tvoja energija toliko dira i ja sam zato sretan da si ti s nama i nadam se da ćeš ostati još dugo!“ poručio je Mislav finalistu Eriku koji je gledatelje dirnuo prekrasnom izvedbom pjesme 'Galeb i ja', dok je Jelena sve ostavila bez daha nastupom s čak 30 hoopova! „Ovo je samo dokaz da imam nevjerojatan talent za prepoznati Supertalent!“ rekao je Mario koji ju je stiskom na zlatnu gljivu i poslao u polufinale, a Danijela je priznala da ju je 'hulahopnizirala'.


Trećeplasirana točka treće emisije uživo bila je ona Plesne skupine Sinovi iz Slavonskog Broda. „Neminovno vas uspoređujemo s Transform Crewom. Možda tehnički niste toliko savršeni da bismo vas mogli uspoređivati, ali ono u čemu ste potpuno nedostižni su ideja, izbor glazbe i jednostavno takvi kakvi jeste“, rekla je Martina, a s njom se složio i Mislav.


Na četvrtom mjestu prema glasovima gledatelja našla se najmlađa natjecateljica, Nola Pavić kojoj je Mario poručio da je 'turbotalentirana', a Mislav je kazao: „Reći ću samo da si u svojim godinama jedan skoro savršeno izbrušeni dijamant. Ne bih te nazvao samo gimnastičarkom, već pravom plesnom umjetnicom“.


Etno band Šćike pokazali su kako to zvuči Barina pjesma 'Teške boje' kada ju se izvodi na sopelama, mišnjicama, šurlama i volaricama. „Ovo je fantastično. Način na koji radite, na koji sljubljujete svu tu glazbu. Mislim da ste veliko iznenađenje. Ja bih u autu imala vaš dupli CD“, poručila im je Danijela.


Prvi koji su probili led u trećoj po redu polufinalnoj emisiji bili su supružnici iz K-Teama, a ovoga puta u koreografiju su uključili nekolicinu kolega iz kluba. „Nakon vašeg nastupa riječ atraktivnost dobiva potpuno novo značenje! Meni ste nahranili i moju vokalnu dušu, ja sam apsolutno pod dojmom!“ priznala je Martina, a Mislav je dodao: „Možda je izostalo nešto atraktivnosti, ali uspjeli ste to pokriti kazališnim elementima, sjajna priča!“


Klaun Rudi
, odnosno Elvis Vaupotić, smijehom je zarazio žiri, a osim Danijele, u točki mu se pridružio i voditelj Igor Mešin. „Rudi, ja bih htjela samo jedno. A to je da ti meni budeš najbolji prijatelj i da te mogu nazvati kad god sam tužna, da ti dođeš“, rekla mu je Danijela, a Mislav mu se zahvalio što ga je uspio razveseliti uslijed ovih kišnih dana.
Sjajne Čakovčanke okupljene su pod nazivom Cheerleaders Livi Wizards oduševile su svojim nebeskim skokovima, iako im je Mislav zamjerio nedostatak homogenosti grupe. „Meni je baš drago što se netko bavi cheerleadserstvom. Nisam čula da je to toliko popularno kod nas, ali vjerujem da će se cure nakon ovog više zanimati za njega“ rekla im je Danijela.


Armando Osmani predstavio se žiriju i publici pjesmom 'Što si ti meni' za koju je priznao da ju je prvi put čuo prije mjesec dana i u to vrijeme uspio ju uvježbati. „Armando, ti si svoje karte odigrao jako dobro na audiciji da bi dobio našu pažnju. Dokazao si i da bi mogao imati veliki broj ženske publike. Danas si malo podbacio, nisi ništa izmjenjivao s publikom, bio si malo previše u svojoj glavi“, rekao mu je Mislav, dok mu je Danijela poručila da joj se sviđa toplina u njegovom glasu.


Simpatični mađioničar Luka Vukmirović pokazao je razliku između pogotka i predviđanja. “Danas mi te bilo opet zanimljivo gledati, mislim da je ovo svojevrsna vještina. Meni si bio super“ komentirala je Martina, dok mu je Mislav zamjerio previše kontakta s publikom i savjetovao da to malo počisti, a Mario je zaključio: „Fenomenalno, svaka čast!

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju