Dok će s Marijem izvoditi trik s maramicama, Danijelu će pak zbuniti trikom s lopticama nakon kojeg će odustati od asistiranja.

Sudeći po natjecateljima iz prve emisije Supertalenta, nova sezona showa otkriva brojne neviđene talente koji će gledatelje dirnuti, ali i nasmijati do suza. Jedan takav nastup u kojem je žiri Supertalenta beskrajno uživao i ganuo svojom prekrasnom pričom jest onaj klauna mađioničara – Elvisa Vaupotića. Naime, ovaj 22-godišnji Riječanin predstavit će se na audiciji showa kao klaun Rudi, a u performansu će mu se priključiti i Danijela i Mario koje će očarati svojim trikom.

Dok će s Marijem izvoditi trik s maramicama, Danijelu će pak zbuniti trikom s lopticama nakon kojeg će odustati od asistiranja. Iako je fotograf po struci, posjet jednom staračkom domu prije pet godina, kada je prišao jednoj usamljenoj gospođi, koja nije mogla komunicirati, a nitko ju nije posjetio deset godina, promijenila mu je svijest i od tada je Elvis odlučio svojim radom uveseljavati ljude u stračkom domu i djecu u bolnicama i domovima. I sam Elvis navodi kako je kao dijete bio jako povučen, a u upravo ga je izliječila klaunska terapija.


Dvojica mališana, braća Simon i Tonći Leskur iz Plesnog kluba D'N'F, koji ponosno nose titulu osvajača kupa Hrvatske u breakdanceu osvojit će srca žirija svojom točkom. Iako su su Simon i Tonći prvi put u Supertalentu, ovo je treći put da se plesni klub D'N'F natječe u showu. Prve godine gledali smo trenere ovog kluba, jedne sezone bila su djeca od trenera, a sada nam dolaze braća Leskur koji će također dignuti publiku na noge.

Pole danceom, odnosno akrobatskim plesom na šipci u čudu će sve pristutne ostaviti Ana Čudić iz Zadra. Ana je prije pet godina započela s plesom na šipci u Grčkoj jer voli spoj gimnastike i plesa. 'Plesala sam u night klubovima s kostimima, a preko dana snimala spotove, išla u plesnu školu i posjećivala strptiz klubove kako bih vidjela druge kako plešu', izjavila je Ana.


Plesna skupina Sinovi na Supertalentu nastupit će s plesnom točkom s elementima hip-hopa, break dance-a i akrobatike, vidjet ćemo i mađioničara umjetničkog imena Casper Magic te plesnu točku petnaestogodišnjeg Devina Juraja.


Potraga za polufinalistima se nastavlja dalje. Tko će od kandidata izuti žiri iz cipela, a tko neće zadovoljiti njihove apetite ne propustite doznati u uzbudljivoj drugoj epizodi Supertalenta danas u 20 sati na Novoj TV!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr

Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
~ Facebook
~ Instagram
~YouTube


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju