Dobili su zlatni gumb koji su i više nego opravdali, a onda postali Supertalent finalisti!

Transform crew gledat ćemo u velikom Supertalent finalu! Ova jako dobro uvježbana ekipa pokazala nam je što znači trud, ali i kako biti besprijekoran.

Koreografijom koja je govorila o digitalnom dobu željeli su prenijeti poruku. ''Ljudi su postali lišeni osjećaja i ljudskosti. Svega što definira čovjeka i kroz koreografiju se priča o snazi jedne ljubavi koja je ostala u čovjeku i koja ga je natjerala da se probudi i pokuša oduprijeti.'', objasnili su nam.

Kako kažu inspiraciju su crpili iz trenutne situacije i tome prema čemu ide tehnologija. ''Postoji mnogo teorija o tome, ali mi smo izabrali jednu koja prikazuje ozbiljnost situacije'', rekli su nam.

S obzirom na to da je nakon njihovog audicijskom nastupa Maja pritisnula zlatni gumb i time ih plasirala direktno u polufinale rekli su: ''Zlatni gumb nije ni teret ni olakšanje nego jako lijepa čast. To ne umanjuje niti povećava intezitet naših priprema. One su takve kakve jesu'', rekli su.

Za finale poručuju: ''Imamo želje i nadanja, ali ostajemo skromni i ponizni. Shvaćamo s kakvim talentima smo na pozornici i da je konkurencija velika.''

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju