Isječci iz posljednje epizode ostvarili su preko 7.5 milijuna videopregleda

Prije samo nekoliko dana na pozornici Supertalenta se plesalo, pjevalo, slikalo, skakalo i sviralo, a neke su točke naljutile žiri, dok su druge izazvale toliko emocija da će još dugo ostati upamćene. Euforija koju su potaknuli nastupi Supertalenta proširila se i izvan televizijskih ekrana, pa su tako isječci iz posljednje epizode ostvarili preko 7.5 milijuna videopregleda na društvenim mrežama! Najviše pregleda ostvareno je na Facebook stranici Supertalenta na kojoj nastupi imaju preko 4.3 milijuna pregleda, a brojne reakcije gledatelja pristigle su i na TikToku gdje nastupi treće epizode broje preko 2 milijuna pregleda.

Na YouTubeovoj trending listi, kao i prethodnih tjedana, ponovo se našao Supertalent, a na visoko drugo mjesto pozicionirala se točka motivacijskog govornika Branka Buzova s impresivnih 132 tisuće pregleda.

Sudeći po dosadašnje tri epizode, pred nama je još pregršt zanimljivih nastupa koje će gledatelji imati prilike gledati kroz pet preostalih audicijskih epizoda. Dosad su podijeljena tri zlatna gumba koja su osvojili glazbena skupina Esteriore brothers, trbuhozborka Emina Bajtarević i kontorcionistica Liberty Barros, a kome će pripasti preostale zlatne ulaznice za polufinale, tek ćemo doznati. Ova nedjelja rezervirana je za uzbudljive nogometne minute uz prijenos kvalifikacijske utakmice Wales - Hrvatska, a iduće nedjelje, 22. listopada, čeka nas nova epizoda omiljenog talent showa na Novoj TV.

 

Period: 5.10.2023. – 9.10.2023.
Izvori: Meta Business Suite, YouTube Analytics, TikTok Analytics

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju