Ne propustite posljednju audicijsku emisiju Supertalenta ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV!

Širok dijapazon talenata od kojih su brojni ostavili žiri bez riječi, a neke čak i u suzama, vidjeli smo u proteklih šest emisija, a u još nekoliko uzbudljivih, zabavnih i nadasve očaravajućih nastupa s audicija iz Splita, Rijeke, Zagreba i Osijeka gledatelji Nove TV imat će priliku uživati u posljednjoj audicijskoj emisiji ove sezone Supertalenta.,


Ove nedjelje predstavit će se istarski Etno bend Šćike iz Potpićana koji smatraju kako tradicionalna glazba polako iščezava, stoga je potrebno raditi na njezinoj popularizaciji. „Tradicijska glazba u modernim aranžmanima“ odgovor je, kažu, na osnovni problem, a kako to izgleda i zvuči, otkrit ćemo u nedjelju.


Ženski tamburaški sastav Carice iz svog prvotnog ansambla izbacile su dečke i uzele tambure u svoje ruke. Šest simpatičnih studentica iz Zagreba, od kojih imamo dva para sestara ističu kako sviraju na svadbama, rastavama, djevojačkim, ali na momačkima ne. Hoće li svojom pjesmom pogoditi u dušu žiri, ostaje nam za vidjeti.


Posebno atraktivan nastup bit će onaj supružnika Zorana i Anite Simikić iz K-teama koji će pokazati kako to izgleda zračni tango. K-team je grupa vrhunskih plesnih stručnjaka, plesača, street workout trenera, kondicijskih trenera i profesora kineziologije koji dijele svoju energiju prema glazbi, pokretu i vrhunskom treningu, a postoje već pet godina.

>> PREUZMITE SUPERTALENT APLIKACIJU - obogatite iskustvo gledanja showa kroz dodatan sadržaj


Vidjet ćemo i nastup slavuja iz Fažane, Erika Baliju, koji je svojom maestralnim nastupom podignuo sve u kazalištu na noge. Naime, Erik boluje od cerebralne paralize i upravo je u glazbi pronašao svoj mir. Ljubav i strast prema glazbi pokreću ga naprijed, a na Supertalentu izvest će pjesmu koju je napisao njegov prijatelj, a on sam ju je uglazbio. Erik pjeva u zboru talijanske manjine tradicionalni napjevi, etno tematika Istra i Kvarnera. Nastupao je s Oliverom Dragojevićem u humanitarnom duhu za Centar za paralizu, 2013. godine u Edinburghu u Queens Hallu s filharmonijskim orkestrom s vlastitom pjesmom čiju je glazbu skladao Nigel Osborne. Nastupao je i s Miroslavom Tadićem, Vlatkom Stefanovskim i Radom Šerbedžijom te s pokojnim Vinkom Cocom. Uz sve to, Erik svira sintesajzer i usnu harmoniku.


Sedma emisija Supertalenta bit će najuzbudljivija dosad jer će samo najbolji moći ući u TOP 60 polufinalista. Uskoro ćemo saznati koje ćemo talente, osim već poznatih petero polufinalista koji su zaradili svoju zlatnu ulaznicu u polufinale, gledati u emisijama uživo. Naime, nakon odgledanih gotovo 400 točaka, žiri je samo neke pustio u sljedeći krug natjecanja, a sada će se ponovno žiri okupiti i konačno presuditi kojih to još 55 natjecatelja zavrijeđuje ući u polufinale četvrte sezone Supertalenta!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju