Niko Milan na audiciji je svojom iskrenom izvedbom osvojio ženska srca,a sada otkriva je li pronašao put do onog jednog za kojim najviše čezne.

''Čim sam došao doma išao sam tražiti greške u nastupu, ali mislim da sam ih našao u cjelokupnoj tremi. Sve je to mene emotivno jako puno koštalo. Bio sam u nedoumici da li da se uopće pojavim i podijelim sa svima svoju priču, ali mi je jako drago da jesam'', rekao je Niko Milan o audicijskom nastupu.


 

U večerašnjem nastupu Niku smo slušali u izvedbi pjesme Tonija Cetinskog ''Tebe ne bih mijenjao''. ''Iza nastupa koji ću izvesti večeras stoje sati pripreme. To nije samo naučiti tekst pjesme. Talent kao što svi kažu samo je jedan posto, sve ostalo je rad. Moj će se rad pokazati u ovome nastupu'', rekao je prije nastupa.

Angažman je bio drugačiji od samog originala. ''Ne želim otkrivati puno detalja. Od mene se puno očekuje i idem to opravdati'', poručio je.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju