Talentirani plesači Transform Crew i Step'n Jazz dominirali pozornicom u drugoj polufinalnoj emisiji 'Supertalenta'

Da su svoju zlatnu ulaznicu u polufinale zaslužili, Transform Crew je to energičnim nastupom i dokazao te se zahvaljujući glasovima gledatelja plasirao u finale Supertalenta. Po glasovima gledatelja slijedili su plesna skupina Step 'n Jazz i Polina Mytko, no žiri je odlučio da je ipak Step'n Jazz grupa koju žele gledati u finalu.


'Funhouse of Cabaret' glasila je koreografija plesne skupine Transform Crew, a način kojim su zavladali pozornicom upućuje na to kako požrtvovan rad, odricanje i snaga želje vode do pobjede. Mislav, koji ih je s audicije zlatnom gljivom poslao u polufinale, bio je jako ponosan, a Martina im je poručila: „Ako vi niste zaslužili do finala onda ne znam tko je!


Finalisti Step 'n Jazz pokazali su kako to izgleda kada se Alisa nađe na čajanci u svojoj plesnoj izvedbi i apsolutno kupili simpatije žirija. Danijela je zaključila da su se od audicije popeli za ljestvicu više, a Martina im je oduševljeno kazala: „Ako bilo tko do sada nije gledao dragocjeno na step, onda ste ih vi demantirali fantastičnim nastupom!"
Trećeplasirana Polina Mytko očarala je svojim orijentalnim plesom. U točki 'Freedom of the world' prikazala je spoj orijentalnih, ali i mnogih drugih plesova. Mislav nije mogao ostati ravnodušan pred njezinom ljepotom iako mu se audicijski nastup više svidio na kojemu je plesala sama, a Martina se složila s njim dok je Danijela komentirala: „Ja sam od svih tih plesača vidjela samo tebe!


Dvanaestogodišnja Stelaura Vlahović svojim repanjem dočarala je 'Dolazak iz budućnosti' koji je njezin autorski uradak. Mislav je naglasio kako je njezin nastup za svaku pohvalu, a publika se složila s njim. Mario je kratko i jasno rekao: „Fenomenalno!“


Leon Vignjević i Frane Granić, talentirani vozači BMX flatland, freestyle, pokazali su kako se vozilo nekad i kako se vozi danas, ili modernim rječnikom old school vs new school. „Svaka čast“ poručila im je Danijela koja je priznala da se malo plašila na početku njihovog nastupa, da bi je naposljetku oduševili svojim talentom.


Šesto mjesto zauzeo je Danko Ažić, imitator koji se predstavio točkom 'Celebrity Supertalet'. Iako mu žiri priznaje izniman talent imitacije, ipak su zaključili da je točka u polufinalu trebala ponuditi nešto više, a Mislav je kazao kako bi volio vidjeti više provokacija na njegovom repertoaru, dok je Mario izjavio kako smatra da je Danko napredovao te mu, imitirajući Zdravka Mamića, poručio: „Ja sam đubre ljubomorno u ovom trenutku!


Ljubavni par iz Osijeka koji je puno obećavao, Nera i Jambro, odnosno Nera Mamić i Tomislav Jambrešić ipak nisu doprli do žirija ovoga puta. „Ovo smo sve već čuli u Osijeku, falilo mi je vokalnog zakucavanja, a 'At last' je pjesma koja to nudi“, kazala je Martina, a Mario im je poručio: „Ako ikada prekinete, nastavite dalje svirati!
Domagoj Oreški prezentirao je kako izgleda 'Crveno - plavi svijet' kroz svoje umjetničko žongliranje, a gledatelji su imali priliku vidjeti jedinstvenu koreografiju koja sadrži elemente plesa, balansiranja i žongliranja. Martina je bila zanesena njegovim nastupom da nije stigla zabilježiti niti jednu opasku, a Danijela se složila s njom, premda joj je nedostajalo nešto malo u koreografiji.


Casper Magic
ostavio je žiri bez teksta i na rubu stolaca nakon točke 'Spaljena glava'. Milorad Mišković koji uz svoju asistenticu nastupa kao Casper Magic, otkrio je da ovakvu točku u ovom dijelu Europe još nitko nije izveo. Misal je komentirao kako je zapravo sumnjao u njih na audiciji, a sada su ga uspjeli potpuno demantirati.


Na posljednjem mjestu na ljestvici našla se Splićanka Dora Duplančić koja je izvedbom arije 'Nessun Dorma' ostavila mlaki utisak na žiri. „Večeras si uzela jednu od najpoznatijih arija, ali tvoji nedostatci su se večeras izvukli, mislim da je ovo bilo malo ispod audicijskog nivoa“, komentirao je Mislav, a Martina je dodala: „Nessun Dorma je očito jako inspirativna arija. Nedostajalo je snage, nedostajalo je ono što Nessun Dorma i jest pa mi je dojam pomalo mlak.“

Nakon što su se na pozornici izredali svi polufinalisti, gledatelji Nove TV imali su jedinstvenu priliku vidjeti nastup Kseniye Simonove, pobjednice ukrajinskog Supertalenta koja je oduševila javnost vještom kombinacijom animacije, slikarstva i glazbe stvarajući svoj vlastiti jezik umjetnosti – jezik crtanja s pijeskom, a podsjetila je na svoju slavnu točku 'Uvijek si blizu'. Iako je sve počelo kao hobi, pobjedom u ukrajinskom Supertalentu, gdje je u finalu pijeskom ispričala tužnu priču kojom je prikazala posljedice njemačke invazije tijekom 2. svjetskog rata i dirnula mase, postala je apsolutna senzacija, a sada putuje svijetom gostujući i crtajući za mnoge visoke dužnosnike i kraljevske obitelji.

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju