Osam sjajnih kandidata natjecat će se za posljednja tri mjesta

Ususret posljednjoj polufinalnoj emisiji desete sezone Supertalenta zanima nas nastupu kojih se kandidata radujete još od audicijskih emisija.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 Podsjetimo usput i čijih ćemo 8 nastupa imati priliku gledati:

Nakon što su na audiciji proslavili sedam godina ljubavi, na pozornicu se vraćaju Cirkus animatori Tijana i Marko. Akrobatski pokreti prožeti plesnim elementima te njihovom dubokom povezanošću, na audiciji su se posebno svidjeli članovima žirija. „Marko ja ću ti reći ono što ti nitko nije rekao, a to je da ti isijavaš ljubav prema svojoj ženi, to se zaista vidi“, poručila im je nakon audicijskog nastupa Maja, a za polufinale ovaj akrobatski duo priprema pravi spektakl na zračnom obruču kojim žele oduševiti žiri.


Glas kao iz bajke već zagrijava talentirana Maria Ćuro koja je izvedbom poznate talijanske pjesme 'Caruso' na audicijskom nastupu ganula gledatelje. Glazba i medicina dvije su njezine najveće ljubavi, pa se prijavila na Supertalent kako bi pomogla životu da odluči što je toga bolje za nju. „Ne moraš birati jer svakako liječit ćeš ljude ili medicinom ili svojim glasom, to je sigurno“, zaključila je nakon audicijskog nastupa Martina, a u polufinalu će Maria izvesti pjesmu kojom će se vinuti u visine te zadiviti gledatelje.


Na pozornicu dolazi i Davorov zlatni gumb, plesačica Paula Jeličić - Pumah koja je na prošlom nastupu izazvala dosad neviđenu podjelu među žirijem. Hoće li se žiri ovoga puta usuglasiti oko njezinog polufinalnog nastupa tek ostaje za vidjeti, no jedno je sigurno – Paula će dati sve od sebe da vatrenim performansom osigura svoje mjesto u finalu.


Među pjevačkim talentima naći se i mlada Ana Dorušak te izvesti zahtjevnu pjesmu 'Rise Like A Phoenix' te žiri i publiku podsjetiti na specifičnu boju vokala i talent kojim ih je oduševila na audiciji. „Djeluješ puno ozbiljnije i starije. Prekrasno pjevaš, usudila bih se reći da si nas večeras sve malo smirila i nekako prizemljila. Bili smo fokusirani samo na tvoj glas i tvoje pjevanje“, poručila joj je tad Maja.


Sanja Dajčman Zahtila uvijek je gajila želju za pjevanjem, ali to nikad nije došlo do izražaja, sve do audicijskog nastupa na Supertalentu gdje je izazvala posebne emocije u studiju. „Iznimno sam sretna što ste došli pokazati kako to izgleda kad u najboljim godinama ideš odraditi nešto za sebe“, poručila joj je Martina po završetku audicijskog nastupa, nakon kojega je Sanja počela zagrijavati glasnice za polufinale u kojem će zablistati posebnim sjajem i proslaviti rođendan.


Mišiće za polufinale priprema i street workout klub Bar Strong koji čine prijatelji iz nekoliko krajeva Srbije. Iako je udaljenost njihova najveća prepreka, na sceni funkcioniraju kao jedno. Posebnu spretnost pokazali su u prošlom nastupu koji su, kako su iskreno priznali, stvarali na putu do studija. „Dečki možda ste to radili tri sata, ali ste očito to radili puno puno godina prije ovog putovanja. Ne znam koliko je svaki pojedinačno od vas radio na sebi, ali zaista moram priznati da vam nije trebalo više od tri sata dogovora jer ste izgledali spektakularno“, oduševljeno im je na audicijama poručila Maja, a čime će je oduševiti u polufinalu ostaje za vidjeti.


Snažnim nastupom i spretno uigranim koracima članovi plesne skupine B residence na prošlom su nastupu privukli Davora i Fabijana na pozornicu kako bi probali voziti dva autića. „Meni ste super, kostimirale ste se, došle s nabrijanom muzikom, dva bolida i maštom da ćete proći dalje. I samo da vam kažem imamo top fotku!“, poručio im je tada Davor, a za polufinale spremaju novo iznenađenje za žiri.


Nesvakidašnji talent za polufinale brusi i Miroslav Gavrić. Preskakanje užeta doveo je na razinu koreografije kojom je izazvao posebno zanimanje žirija na prošlom nastupu. „Nikad u životu nisam vidio ove trikove, nikad, nigdje“, objasnio je Fabijan nakon audicije, a kako će Miroslav nadograditi ovu vještinu ne propustite pogledati u nedjelju na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju