Potraga za talentima se nastavlja

Tri epizode Supertalenta su iza nas, a isto toliko zlatnih gumbova dosad su podijelili Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek te voditelji Igor i Frano, pa su zahvaljujući njima svoja mjesta u polufinalu zauzeli glazbena skupina Esteriore brothers, kontorcionistica Liberty Barros i trbuhozborka Emina Bajtarević. Ove nedjelje s nadolazećom četvrtom epizodom Supertalent dolazi do polovice audicijskog dijela, a gledatelje čeka još pregršt iznenađenja i zabave.

Jedna od natjecateljica koja će u novoj epizodi stati na pozornicu bit će mlada pjevačica iz Međimurja Kiara Cenko koja inspiraciju crpi od velikih umjetnica poput Whitney Houston i Lady Gage. „Nastup mi puno znači jer je to nešto jako veliko za mene, velik je to korak zbog socijalne anksioznosti“, govori Kiara koja će progovoriti o teškom životnom razdoblju koje je za nju uslijedilo tijekom pandemije koronavirusa. Unatoč osobnim izazovima, Kiara je spremna za novi korak u životu, a za svoj veliki nastup priprema pjesmu koju bi se rijetki usudili pjevati.


Osvježavajuću energiju i mladenačku strast na scenu će donijeti plesna ekipa Jay Dance Studio iz Slovenije s ukupno 17 članova. Njihova međusobna povezanost i ozbiljna uvježbanost obećavaju jedinstvenu plesnu izvedbu, a impresivnu utreniranost pokazat će i skupina Bar Strong čijih će pet snažnih članova izvesti spretne akrobacije i zahtjevne elemente street workouta. Jedni vježbaju statiku, drugi dinamiku, treći akrobacije, četvrti snagu, a među njima je i plesač na šipki, stoga nema sumnje da će pridobiti pažnju publike – naročito ženskog dijela.


„Ples je moja velika strast“, poručuje mladi plesač Andi Ismaili iz Sjeverne Makedonije koji će na scenu donijeti ono najbolje od svog plesnog znanja. Sa svojih 14 godina može se pohvaliti titulom svjetskog prvaka u jazz kategoriji, a da se njegov život najviše vrti oko plesa potvrđuje i činjenica da svakodnevno vježba po šest sati. Poveznica između njega i Hrvatske je njegov otac koji je ovdje proveo gotovo pola svog života, a upravo je on Andiju predložio da se prijavi na Supertalent. „Tata je pratio Supertalent i gledao je epizode. Zato mi je rekao zašto se ne bih i ja prijavio“, priča Andi koji je u konačnici poslušao tatin prijedlog, a u show dolazi s ciljem da pokaže kako dječak iz malog mjesta može uspjeti i na svjetskoj sceni.


Baš poput Andija, veliku strast prema svom zanimanju gaji i Karyna Zubal, cirkuska umjetnica iz Ukrajine. Završila je cirkusku akademiju u Kijevu i sa samo 24 godine može reći da je zahvaljujući svom zvanju putovala po cijelom svijetu. Jedna od njezinih omiljenih destinacija za nastupanje je upravo Europa, a put ju je odveo u Hrvatsku gdje će svojim nastupom i vrlo efektnim kostimom pokušati osvojiti simpatije žirija.


„Došao sam pokoriti Supertalent“, kratko i jasno poručuje Petar Černov koji će izvesti autorsko djelo koje je prozvao novim ljetnim hitom. U pitanju je pjesma koja je sasvim slučajno nastala dok je Petar jedne večeri oblačio pidžamu, a on jedva čeka otpjevati je pod svjetlima reflektora.


Nešto što dosad još nije bilo viđeno u Supertalentu izvest će Španjolka Raquel Carpio koja je svoj talent otkrila za vrijeme studija na Kineziološkom fakultetu. Tada je upoznala Njemice koje su joj pokazale german wheel, a njezina sportska karijera otišla je u potpuno drugom smjeru od planiranog. „Radim akrobacije na takozvanom njemačkom kotaču. Treniram potpuno sama i u Španjolskoj se nitko ne bavi ni sa čime nalik ovome“, otkriva Raquel koja se preko 25 godina bavi ovom rijetkom i nesvakidašnjom disciplinom.


Iz daleke Južne Koreje dolazi Gilha Lee, s umjetničkim imenom Felix, koji je oduvijek sanjao da će živjeti u Europi. „Imao sam jedan san i bio je jako jednostavan. Bila je tama i samo sam čuo glas koji mi je rekao da moram ići u Hrvatsku“, govori Gilha koji je odlučio poslušati taj glas, pa sada u Hrvatskoj studira ekonomiju i živi u studentskom domu. Usprkos fobiji koju ima od pjevanja pred drugima, upusti će se u pjevački nastup koji će publiku dotaknuti na poseban način.


Iz Novog Sada dolazi Nemanja Pejčić koji gledateljima najavljuje nešto vrlo misteriozno. Sa svojim talentom jednom je jednom prilikom slučajno aktivirao alarm na automobilu. Iz hobija snima i objavljuje videe na YouTubeu, a prije 12 godina otkrio je svoj talent u igraonicama, no njegovi bližnji nisu baš oduševljeni tom specijalnom vještinom. Publika će vidjeti nešto što dosad nikad nije, a Nemanja upozorava da će biti poprilično glasno!

 

Ovo su samo neki od izvođača koji će svojim izvedbama u nedjelju zapaliti pozornicu Supertalenta, a tko će od njih izboriti prolaz u daljnje natjecanje ne propustite pogledati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju