Prolaz dalje uz uzbudljive ritmove u studiju izborili su 15-godišnji Andrea Vujović i Faris Karkelja iz Sarajeva koji su demonstrirali kombinaciju rumbe i salse.

 Andrea je plesačica koja za sebe kaže da joj prvih deset godina dok nije plesala život uopće nije imao nikakve motivacije. Bavila se prvo baletom, pa gimnastikom, a na kraju je upisala latino-američke plesove i od tada više ne može bez plesa. Andrea pleše odmalena, ali na ples se upisala na nagovor mame, a prije Farisa je imala druge plesne partnere. Faris se, osim plesom, bavi i yogom, što mu pomaže i u plesu te volontira u yoga kampu.

Na pitanje koji im je najdraži član žirija imali su spremna odgovor „Definitivno Davor Bilman! Ipak je on stručnjak za ples i znamo da će on sigurno prepoznati, ali iuživati u onome što mi radimo.“ Otkrili su nam da su koreografiju pripremali pola godine. Njih trener, višestruki svjetski prvak u tangu i salsi , im je najveći uzor te je on zaslužan za koreografiju s kojom su nastupili.

Što se tiče samog nastupa rekli su nam kako je osjećaj bio nezaboravan, „Iako je trema bila pomalo prisutna, na pozornicu smo izašli opušteno, zbog voditelja Igora i Frane. Oni su nam zasigurno dali vjetar u leđa svojim pozitivnim komentarima. Ukoliko nas budete gledali ponovno, više pažnje ćemo obratiti na iskazivanje naših emocija na sceni, što je i bio komentar žirija.“

Ništa od toga ne bi bilo moguće bez podrške obitelji „Zaista smo zahvali što smo dobili priliku pokazati naš talent na tako velikoj sceni, pred publikom i gledateljima, te smo zadovoljni dobivenim komentarima. Naše obitelji, koje su od samog početka bile najveća podrška, pozitivno su reagirale na konačni rezultat. Ovo je bilo divno i nezaboravno iskustvo!“

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju