Sjajni vokali, zanimljiva koreografija i dobro oslišljena scenogariafija bila je nagrađena glasovima publike i pohvalama žirija.

S obzirom na to da im se pjesma planetarno popularnog Queena na audiciji pokazala kao izvrstan odabir Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu ostali su vjerni njima te su u polufinalu izveli ''The Show Must Go On'' za koju su rekli da i sam naslov ima posebno značenje.

Po odabiru publike oni su postali drugi finalisti, a kako kažu već imaju spreman koncept za finale: '' Morat ćemo se dosta pripremiti jer imamo tjedan dana. Bit će nešto u istom smjeru, ali opet da se cijela priča zaokruži i da sve bude kako treba.'', rekli su nam.

Njihov polufinalan nastup imao je i posebne scenske efekte te zanimljivu koreografiju, ali jedan trenutak svima je ostao zapažen.

''Uz lijepo pjevanje najviše mi se dojmio ovaj kreativni moment s brašnom. Uvijek u pjevanju kada su velike količine ljudi, one same po sebi nose određenu snagu i duboku poruku, a u vašem slučaju rekla bih da ima iscjeljiteljsku moć.'', zaključila je Martina. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju