Oni opuštaju kandidate prije izlaska na pozornicu, najavljuju točke i nakon nastupa prvi su da s kandidatima podijele sreću ili ponude rame za plakanje.

Od prve sezone Supertalenta koja je s emitiranjem počela 2009. godine stalan duo voditelja čine Igor Mešin i Rene Bitorajac. U razgovoru su nam otkrili što očekuju od nove sezone, kako se slažu i je li ikada došlo do sukoba u odlučivanju za zlatni gumb.

''Od ove sezone očekujem da Igor bude dobar kao i svake godine'', u šali je rekao Rene i nastavio: ''Uvijek smo u iščekivanju. Nikada ne znamo tko će doći i s kakvom će se točkom predstaviti, a svake sezone dolaze fenomenalni ljudi. Nadam se da će tako biti i ove''.

Njegov kolega sa Supertalent pozornice, a odnedavno i s kazališnih dasaka, Igor Mešin složio se s njim dodavši: ''Od ove sezone očekujem pregršt novih talenata i puno zabave za nas dvojicu, žiri i publiku.''

Četveročlani žiri Supertalenta kojeg čine Maja Šuput, Janko Popović Volarić, Martina Tomčić i Davor Bilman, ali jednako tako i voditelji, imaju pravo pritisnuti zlatni gumb na jednu točku koja im se sviđa ili posebno ističe. Na taj način kandidatima ili skupini omogućuju izravan plasman u audicijske emisije.

''Malo je lakše članovima žirija jer oni kao individue stišću zlatni gumb dok Igor i ja zajedno. Nama je dovoljno da se mi pogledamo. Imamo sličan afinitet i do sada nismo imali s tim problema. Uvijek se složimo.'', rekao je Rene.

Igor, osim naravno što se složio, rekao je da za njih nije presudno zna li kandidat lijepo pjevati ili jako dobro plesati. ''Bitno nam je da je zabavan i spretan u onome što radi , da pokaže neki specifičan talent i put prema našem zlatnom gumbu otvoren je.''

Obzirom na to da ovaj voditeljski dvojac već šestu sezonu Supertalenta sjajno funkcionira, a imali smo ih priliku gledati i u drugim zabavnim formatima Nove TV poput ''Tvoje lice zvuči poznato'' zanimalo nas je dolazi do nesuglasica kada se kamere ugase.

''On i ja nekako funkcioniramo već godinama, sada već imamo i zajedničku predstavu. Slažemo se. Da se ne slažemo i razumijemo ne bi toliko dugo funkcionirali'', objasnio je Igor.


 

Za kraj su obojica u voditeljskom stilu zaključili: ''Gledajte Supertalent na programu Nove TV.''

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju