Denis Barta pobjednik je šeste sezone Supertalenta!

Nakon šest mjeseci potrage za supertalentom i mnoštva nevjerojatnih nastupa kojima smo svjedočili iz tjedna u tjedan, gledatelji Nove TV uživali su u spektakularnoj završnici showa.

Između 12 sjajnih i senzacionalnih nastupa, najveće oduševljenje i ovacije, kao i najveći broj glasova gledatelja osvojio je pjevač Denis Barta iz Sarajeva su postalo šesti pobjednik Supertalenta.

Osim laskave titule pobjednika šete sezone, Denis je osvojio nagradu od 200 tisuća kuna. Do posljednjeg trenutka na pozornici Supertalenta bilo je neizvjesno, a tu neizvjesnost s pobjednicima dijelili su Siniša Matijević te Plesni klub Dance Queen kao drugo i trećeplasirani kandidati šeste sezone hit showa.

Emotivnom izvedbom Miše Kovača u polufinalu Denis Barta lansirao se u finale gdje je nastupio s pjesmom Kemala Montena 'Vratio sam se živote' te još jedanput rasplakao žiri i publiku u studiju.

„Denis je na ovoj pozornici apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On definitivno nije supertalent u pjevanju, u prezentaciji, sviranju – Denis ovdje dolazi i prvo pobuđuje u nama tugu – dirne nas, takne nas da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla do osjećaja sreće i zahvalnosti. Sreće - jer mi je dao priliku da razmislim koja je moja svrha i zapravo otvorio meni osobno oči da je Denisov supertalent volja i želja da nama svima skupa očita jednu lekciju koje stvari jesu bitne“ objasnila je Martina.

Maja se nadovezala: „Ono što je Martina rekla, jednostavno kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si – stalno je navala emocija. Kada ti netko tako dirne srce, onda to iziskuje zahvalu, divljenje i aplauz.“ Janko je zaključio kako Denisov dolazak obogaćuje njihove živote te ukazuje na to kakva život može biti sreća.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju