Jedno od omiljenih televizijskih lica, osobito pripadnicama ljepšeg spola, Janko Popović Volarić i ove će nas Supertalent sezone uveseljavati i intrigirati svojim komentarima i odlukama u showu.

U razgovoru s Jankom otkrili smo njegovu najsmješniju točku prošlosezonskog Supertalenta, pričao nam je o potrazi za Supertalentom u sebi, podijelio iskustva suradnje s žirijem koji i ove godine ostaje isti i još ponešto što ne smijete propustiti u intervjuu koji slijedi!

 

''Od ove sezone očekujem barem ono što smo dobili prošle sezone. Imali smo jako dobrih točaka, a posebno me veseli što se mladim ljudima pruža prilika da pokažu što znaju, bilo to muziciranje, pjevanje, plesanje ili neobičniji talenti koje su slučajno otkrili, a time mogu zadiviti i nas kao žiri i publiku.'', započeo je Janko.

U razgovoru nam je otkrio kako ga posebno vesele neobični nastupi, a izdvojio je natjecatelja odjevenog u lika iz Ratova zvijezda Darth Vadera koji je nastupio pod pseudonimom Darth Jackson.



Ove sezone u Supertalentu gledat ćemo isti četveročlani žiri kojeg uz Janka Popovića Volarića čine Maja Šuput, Davor Bilman i Martina Tomčić.

''Nadam se da ćemo se nas četvero dobro zabavljati jer smo se prošle godine sprijateljili pa se nadam da nas čeka još i bolja sezona.'', kaže Janko.


Na pitanje što za njega znači imati Supertalent ovaj je akademski glumac odgovorio: ''Ja sam jako dugo tražio čime bi se bavio. Prvo sam bio grafičar pa sam upisivao kameru, a glumu sam zapravo otkrio dosta kasno i to je trenutak da sam stvarno počeo živjeti i kada sam shvatio da mi nešto zbilja oduzima pažnju u svakom smislu traži od mene da napredujem.''

Priznaje kako odluka o prolasku natjecatelja u sljedeći krug Supertalenta ni malo nije jednostavna. ''Ima nekih ljudi koji dođu jako samopouzdani i uvjereni u talent koji zapravo ne postoji. Nama je tu lako reći ne, a osobito ako se uz sve pojavi i arogancija.''

Međutim, ima trenutaka kada ne prolazi sve tako lako. ''Kada se netko stvarno trudi i voli to što radi, a nije dovoljno dobar to je dosta zeznuto'', iskren je Janko.


 

Kakve će sve talente otkriti nova sezona, kakvi nas kandidati očekuju i hoće li nas neki odabiri iznenaditi provjerite ovu nedjelju na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju