Prvi izazov za vrijednu nagradu u "Survivoru" počinje u ponedjeljak, 14. ožujka!

Sumejja se na ovu pustolovinu odlučila jer misli da će sudjelovanje u showu biti pravi test da ispita kolika je snaga njezina uma. Prilikom snalaženja na tropskom otoku ovoj karatistici iz Sarajeva će zasigurno pomoći njezin sportski duh i 18-godišnje iskustvo u borilačkoj vještini koje je stekla kroz naporne treninge te brojna natjecanja i putovanja. Osim toga, Sumejja sebe opisuje kao upornu, snalažljivu, pozitivnu i realnu osobu te smatra da su upravo brzina, izdržljivost i snalažljivost glavni aduti koji bi joj mogli donijeti uspjeh u showu.

„Skrivala sam od svih da idem u Survivor, naravno znali su samo moji roditelji. Kada su ostali saznali bilo je uzbudljivo i još uvijek je, mnogi mi nisu vjerovali. Jako volim avanture i nepredvidljive situacije, ali svakako mislim da nam je svima, pa tako i meni, ovo izlazak iz zone komfora jer nitko od nas nije sigurno boravio na otoku gdje nemamo ništa“, otkriva Sumejja koja priznaje da će joj tijekom boravka na tropskom otoku nedostajati slatkiši.

 

 

„Ključno za sudjelovanje u showu je sve, i koliko ste psihički stabilni i jaki, bitno je da fizički možete sve podnijeti, ali su bitni i odnosi između ljudi koji su s vama“.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju