Sudbonosan susret Elif i Kahramana pratilo je 832.814 gledatelja.

Turska uspješnica 'Sudbina' od samog početka privukla je pažnju javnosti svojom intrigantnom pričom, konstantnom napetošću te jakom glumačkom postavom.

Iz tjedna u tjedan 'Sudbina' se nalazi na samom vrhu najgledanijih programa, a epizoda emitirana ovog ponedjeljka ostvarila je i rekordnu gledanost od početka emitiranja. Tako je uz 'Sudbinu' bilo 832.814 gledatelja te je epizoda ostvarila 43,3 posto udjela u gledanosti. Ovim sjajnim rezultatom 'Sudbina' je ujedno i bila i najgledaniji format dana na svim televizijama.


Osim što su gledatelji s velikim interesom pratili napete događaje na malim ekranima, velike brojke zabilježio je i službena Facebook stranica Nove TV, čiji je post vezan uz sadržaj epizode ostvario doseg veći od 145.100 te je dobio više od 1300 reakcija i 88 komentara.


U proteklim epizodama gledatelji su svjedočili nestanku glavnog lika Elif, a u njezinom nestanku prste je imala i Defne, žena Elifinog voljenog Kahramana. No, nakon dvije godine tijekom koje su svi vjerovali da je Elif mrtva, uslijedio je veliki šok kada se Elif držeći Maskuta za ruku pojavila na sinovljevu obredu obrezivanja. Kahraman, istovremeno sretan i zbunjen, nije očekivao da će se Elif pokazati u novome svjetlu, odbiti ga i reći mu da se vratila isključivo kako bi uzela svog sina Topraka.


Hoće li Elif uspjeti plan te kakve sve nove peripetije očekuju gledatelje, ne propustite u novim nastavcima od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

 

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 6. ožujak 2017.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju