Rezultati velikog predizbornog istraživanja Nove TV odredit će tko će dobiti poziv na sučeljavanje.

Nova TV, vodeća televizija na hrvatskoj medijskoj sceni, koja i tijekom ovih izbora kreira najkvalitetniji i najrelevantniji sadržaj, u sklopu parlamentarnih izbora 2016., sučeljavanje će emitirati posljednjeg dana kampanje, 9. rujna 2016.

Nova TV će u posljednjem tjednu kampanje objaviti najveće i najrelevantnije terensko predizborno istraživanje koje se već provodi u 10 izbornih jedinica. S emitiranjem rezultata istraživanja Dnevnik Nove TV započinje u ponedjeljak 5. rujna, a u četvrtak 8. rujna bit će objavljeni svi rezultati.

Čelnike dviju lista koje prema tom istraživanju budu najjače, Nova TV poziva na sučeljavanje programa 9. rujna, posljednjeg dana kampanje. Ukoliko se radi o stranci – bit će pozvan predsjednik stranke, ukoliko se radi o koaliciji – bit će pozvan predsjednik najveće stranke iz te koalicije.

Odazove li se samo jedan od pozvanih čelnika, on će imati priliku sam odgovarati na pitanja Mislava Bage u najgledanijem informativnom programu u Hrvatskoj.

"Ono sto je za birače najvažnije to su programi stranaka - što im nude i koliko su obećanja isprazna, a koliko ostvariva. Većina stranaka svoje programe predstavlja tek sada, od kada je počela kampanja. I prave rasprave stranačkih čelnika o programima koje sada nude u hrvatskom javnom prostoru nije bilo. Posljednja večer kampanje ujedno je i njihova posljednja prilika da se predstave ljudima od kojih očekuju glas. Za nas kao televiziju organizacija sučeljavanja posljednjeg dana kampanje znači da ćemo biti lišeni mogućnosti analize nastupa političara jer sutradan nastupa izborna šutnja. No spremni smo žrtvovati ono što bi bio naš sadržajni interes, da bismo pred javnosti u samoj završnici mogli postaviti prava pitanja dvojici za koju naše istraživanje pokaže da imaju najveće šanse postati sljedeći hrvatski premijer", pojasnila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju