Sučeljavanje će se uživo prenositi na portalu DNEVNIK.hr u ponedjeljak, 8. travnja od 11 sati.

Ususret izborima za Europski parlament, Nova TV na portalu DNEVNIK.hr u ponedjeljak od 11:00 donosi sučeljavanje predstavnika HDZ-a, SDP-a, Živog zida, Mosta i Amsterdamske koalicije.

Prije početka službene kampanje, na pitanja Mislava Bage u studiju će odgovarati Karlo Ressler (HDZ), Biljana Borzan (SDP), Tihomir Lukanić (Živi zid), Sonja Čikotić (Most) i Valter Flego (Amsterdamska koalicija). Kandidati će uživo u studiju sučeliti svoje argumente, mišljenja i viđenje politike vezane uz Europsku uniju.

Hrvatski će građani u svibnju po treći put izaći na izbore za Europski parlament. Prema rezultatima posljednjeg Crobarometra kojeg je za Dnevnik Nove TV provela agencija IPSOS, najveću potporu za sad ima HDZ kojeg je podržalo 29,5 posto ispitanika. Odmah iza slijedi SDP s 18,9 posto. Treći je izbor građana, prema rezultatima za ožujak, Živi zid s potporom od 9,4 posto, a brojke pokazuju kako je Most popravio rejting i može računati na potporu od 6,1 posto birača. Amsterdamska koalicija, prema posljednjim rezultatima, može računati na potporu od 5,6 posto.

Što nude predstavnici stranaka s najvećom podrškom među biračima, saznajte tijekom sučeljavanja koje uživo možete pratiti u ponedjeljak od 11 sati na portalu DNEVNIK.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju