Hermansson i Cannonier u glavnoj borbi večeri na kanalima Nove TV. Emisija 'UFC SPECIJAL' u petak na Novoj TV i GOL.hr-u.

U subotu 28. rujna, Nova TV svojim gledateljima donosi UFC spektakl, po prvi puta iz danske prijestolnice. Bivši izazivač za prvaka poluteške kategorije Ovince Saint Preux sudarit će se u Royal Areni s Poljakom Michaelom Oleksiejczukom, a u glavnoj borbi večeri čeka nas veliki dvoboj između švedske uzdanice Jacka Hermanssona i Amerikanca Jareda Cannoniera.



Lako je moguće da ćemo u slučaju pobjede Hermanssona gledati ga kao izazivača za prvaka srednje kategorije. UFC Fight Night gledatelji će moći uživo pratiti od 20 sati na GOL.hr-u, a snimku borbi pogledati u 23.45 na Novoj TV.

Dan ranije, u petak 27. rujna, Nova TV brojnim poklonicima slobodne borbe i UFC-a ovoga petka nudi pravu poslasticu uoči UFC Fight Nighta u Kopenhagenu - UFC Specijal, emisiju posvećenu najaktualnijim temama iz svijeta najveće svjetske organizacije slobodne borbe. Emisija će biti emitirana na Novoj TV u 2.25 sati, a na portalu GOL.hr gledatelji će ju moći pogledati u 20.30 sati. Analize borbi Khabiba Nurmagomedova, Stipe Miočića, Jona Jonesa i brojnih drugih UFC velikana, prilozi o budućim priredbama, najbrutalnijim nokautima, polugama i tajnama svijeta slobodne borbe otkrivat će nam stručni sukomentatori Nove TV Igor Pokrajac i Zelg Galešić uz voditelja i urednika Vladu Bobana.

„Ovo je emisija kojom želimo našim borilačkim fanovima, koji su brojni u Hrvatskoj, ponuditi dodatan, atraktivan sadržaj na našem portalu te kroz razne rubrike otkrivati tajne ovog najbrže rastućeg sporta u svijetu.“ izjavio je Vlado Boban, voditelj i urednik emisije UFC Specijal.

Emisija je snimana u novom virtualnom studiju specijaliziranom za ovu emisiju uz najnovije 3D tehnologije grafika boraca. U prvoj emisiji jedna od glavnih tema biti će nepobjedivost ruskog superstara Nurmagomedova, a rubrika ''MMA škola'' bavit će se trikovima koje obični gledatelji najčešće ne vide, a Nurmagomedov ih koristi na parteru da bi deklasirao protivnike.

Najavit će se i UFC Fight Night u Kopenhagenu kojeg predvode Jack Hermansson i Jared Cannonier a izabrat će se i najbolji nokauti 2019. godine.


Sve novosti možete pratiti na portalu GOL.hr i u sportskom dijelu Dnevnika Nove TV

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju