Mario Petreković ove subote stiže u dvostrukoj ulozi – kao Josipa Lisac i Šaban Bajramović

Nakon prošlotjedne pobjede, u novoj emisiji popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' koja će se prikazati u s subotu 29.svibnja od 20.15 sati, Mario Roth će nas podsjetiti na veliki hit legendarne skupine Denis&Denis. Mario će kao Marina u kožnoj zavodljivoj haljini otpjevati nekadašnji hit ''Soba 23''. ''Bit će teško zato što Marina ima jednu interpretaciju u nekom dahu, tiha je, bit će teško zatomiti taj moj bariton'', rekao je Mario.

Josipu Lisac u duetu s kraljem romske glazbe Šabanom Bajramovićem, utjelovit će Mario Petreković pri čemu će replicirati nastup s koncerta Cubisma kojeg su imali sa Šabanom, a Josipa je bila gošća na tom koncertu. ''Josipu štujem od ranih nogu, a njezine nevjerojatne vokalne sposobnosti zadale su mi sto muka'', rekao je Mario te dodao: ''Izazov je biti Josipa Lisac i pjevati romsku himnu''. Na hologramu ćemo Maria gledati kao Šabana, a na pozornicu će izaći kao Josipa.

 

Nakon što je u prošloj emisiji utjelovila Beyonce, ovoga puta Ivanu Mišerić imat ćemo prilike gledati u još jednoj ženskoj ulozi. Utjelovit će mladu španjolsku zvijezdu Rosaliu. ''Nosit ću jedan dosta ekstravagantan i vatreni crveni outfit. Bit će puno kose, puno plesa. Koreografija mi je legla od prve'', rekla je Ivana odajući da mora biti cool.

Katarinu Baban ovoga gledat ćemo kao Maitre Gimsa. ''Ima jako puno teksta na francuskom, kojeg ne znam, ali progovorila sam ga, morala sam. Vokalno ga dosta dobro mogu skinuti, ali francuski je bio veliki zalogaj. Gims je specifičan u svojim nastupima, nekad mu se da, nekad mu se ne da'', komentirala je Katarina.

Damir Kedžo na jednu večer postat će legendarni Freddie Mercury. Maja Bajamić ima čast utjeloviti kanadskog hit makera The Weeknda. U plesne cipele grčkog pjevačkog zavodnika Sakisa Rouvasa ove subote uskočit će Dalibor Petko. Saša Lozar u još jednoj ženskoj ulozi, ovoga puta na pozornicu će izaći kao Lepa Brena.

Ne propustite novo izdanje showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'', u subotu, 29.svibnja, od 20.15 na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju