Što rade kad nisu na sceni?

Alina Boz, glavna glumica u seriji, sposobna je mlada djevojka rođena u Rusiji odakle joj je i majka. Osim što se bavi glumom, Alina je model pa ju se često može vidjeti na naslovnicama časopisa.

 

 

Arda, mlađi brat Dženka Čelena navija za bratovu ljubav i uvijek je tu za njega, a najviše pati kada su njegovi članovi obitelji nesretni. Emre Bey na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s kućnim ljubimcima, a voli i pozirati.

 

 

Glumica koja glumi Ardinu djevojku i koja se u seriji pojavila kako bi Azru spasila onda kada je otišla od Dženka, zove se Buse Meral i voli se fotografirati s dečkom.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐣

A post shared by Buse Meral (@busemeraal) on

 Kao i njegova kolegica na setu, Alp Navruz koji glumi glavnu mušku ulogu u seriji "Azra", ima velik broj pratitelja na Instagramu i kada nije na setu, pozira za svjetske časopise. Tijekom glumačke pauze zbog epidemije, Alp se povukao u kuću gdje dane provodi uživajući na suncu. 

 Seriju 'Azra' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.