Što rade kad nisu na sceni?

Alina Boz, glavna glumica u seriji, sposobna je mlada djevojka rođena u Rusiji odakle joj je i majka. Osim što se bavi glumom, Alina je model pa ju se često može vidjeti na naslovnicama časopisa.

 

 

Arda, mlađi brat Dženka Čelena navija za bratovu ljubav i uvijek je tu za njega, a najviše pati kada su njegovi članovi obitelji nesretni. Emre Bey na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s kućnim ljubimcima, a voli i pozirati.

 

 

Glumica koja glumi Ardinu djevojku i koja se u seriji pojavila kako bi Azru spasila onda kada je otišla od Dženka, zove se Buse Meral i voli se fotografirati s dečkom.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐣

A post shared by Buse Meral (@busemeraal) on

 Kao i njegova kolegica na setu, Alp Navruz koji glumi glavnu mušku ulogu u seriji "Azra", ima velik broj pratitelja na Instagramu i kada nije na setu, pozira za svjetske časopise. Tijekom glumačke pauze zbog epidemije, Alp se povukao u kuću gdje dane provodi uživajući na suncu. 

 



Seriju 'Azra' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju