Uskoro na Novoj TV!

 „Bogu iza nogu“ nova je humoristična serija koju ćete uskoro moći pratiti na Novoj TV. Vođena odličnom pričom i prepuna urnebesnih likova, garantira vam dobru zabavu.

Kako su se snašli u novim ulogama te koje im se karakteristike njihovih likova najviše sviđaju, otkrili su nam Dino Rogić, Ljubomir Kerkeš, Nermin Omić i Ivan Magud.



Dino Rogić odlično se snašao u svojoj novoj ulozi mladog župnika. "Novo i predivno iskustvo s raznim karakterima mještana. Nekako se pokušava nositi sa svim tim problemima. Za neke stvari mislim da mi ide, ali za neke sam još mladi župnik, imam još dosta toga ispred sebe za naučiti", rekao je Rogić.


Dok naš župnik rješava one duhovne probleme mještana, one zdravstvene probleme rješavat će veterinar Zdravko Kos. "Za potrebe ove naše zajednice liječim sve. Čujte sve liječim, velim prioritetno su tu životinjice u pitanju, ali ni ljudi nisu daleko.“, rekao je Ljubomir Kerekeš koji je očito izrazito zadovoljan svojom novom ulogom. 


Kako su se glumci snašli u Veleševcu, mjestu gdje se snimalo, odgovorio nam je Nemir Omić koji se odlično snašao u svojoj ulozi načelnika: "Zasad je fino, ali i načelnik ima nekih peripetija, svašta mu se nešto dešava, ali u ovom prekrasnom Veleševcu ovo što snimamo to je pitomo, ruralno mjesto. Sve su nam dali, oni su kao statisti koji tu s nama zajedno žive. ".
Desna ruka načelnika pripala je njegovom luckastom nećaku kojeg će nam na malim ekranima utjelovit Ivan Magud. "Mirko je jedan osebujan lik u kojeg se čovjek zaljubi na prvi pogled, dakle jedna duša od čovjeka koji je zakinut u jednu vrstu u najmanju ruku za socijalnu inteligenciju, ali jednostavno je toliko dobra duša da sam se ja u njega zaljubio na prvi pogled, a nadam se da će i gledatelji", poručio nam je Magud.

Sprema se nešto još neviđeno, a što je to točno? Doznajte uskoro u novoj seriji „Bogu iza nogu“ na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju