Je li Ranko odlučio srušiti zidove i sliku negativca koju je stvorio?

U centru Rankove pažnje su uvijek tri žene: Sneki; majka njegova nerođena djeteta, Sonja; njegova bivša žena i Edita; njegova majka. Rankov odnos prema njima se u zadnje vrijeme promijenio, postao je nježniji, osjećajniji i razumniji. 

Ranko i Sonja

Rankov i Sonjin odnos je uvijek bio kompliciran. Ranko je Sonju često ucjenjivao, lagao joj i varao je. Nakon što je saznao da je Sonja trudna s Tomom, pokušao je sve uništiti slagavši Tomi kako je on otac djeteta. Sonji nije htio dati razvod kako bi joj napakostio i pokvario njenu sreću s Tomom.

Međutim, sa spoznajom kako će postati otac, Ranko je postao razumniji i prioritete djeteta je stavio na prvo mjesto. Sonji je dao razvod jer su mu važniji Snježana i beba. Sa Sonjom je imao i nekoliko osjećajnih razgovora koji su pokazali kako se iza ozbiljnog lica krije muškarac kojemu je potreban iskren razgovor.

 

Ranko i Edita

Nakon što je saznao da mu je Edita majka, Ranko se suočio s vrtlogom emocija. Iako mu je Edita dala sve što je imala te se zbog njega odrekla odnosa s Tomom i Brankom, Ranko joj nije dopuštao da mu se približi. U više navrata ju je vrijeđao i osuđivao što ga je napustila kad je bio dijete.

Nedavno se Ranko počeo otvarati i Editu polako, ali sigurno, puštati u svoj život. Obznanio je kako mu je potrebna majčina ruka i doza utjehe koju ona puža. Editi je nedavno po prvi put pao u iskreni zagrljaj te pokazao svoju krhku stranu. 

 

Ranko i Sneki

Ranko je Snježanu, na sebi svojstven način, uvijek volio. Ona je uvijek bila tu, pored njega. Nakon što je Sneki ostala trudna s Rankovim djetetom, sve osim sigurnosti njihova djetata joj je postalo manje bitno. Polako je počela shvaćati kako je zbog Ranka nesretna te da on mora platiti za sve što joj je učinio.

S druge strane, Ranko je osvjestio kako će postati otac, Nakon toga, sve se promijenilo. Beba je postala centar njegova svemira, a za Sneki će učiniti sve što može kako bi znao da je na sigurnom. Prepisao je pola svoje imovine na nju kako bi joj to i dokazao. Priznao je da prema Snježani nešto osjeća i tako učinio prvi korak pri otkrivanju svoga novog lica.

 

Koja žena je najviše utjecala na Ranka?

glasova:

 

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju