Urenebesna komedija u kojoj je slavna plavuša prisiljena živjeti sa skromnom tetom i obitelji.

Caroline Morgan (Robyn Butler) je presretna kad njezina sestra Beth (Portia de Rossi) dovede svoju kći, filmsku zvijezdu Honey Halloway (Lucy Fry) u posjet obitelji. No kad Beth završi na rehabilitaciji, Honey je prisiljena useliti se u Carolinin dom u predgrađu. Mladoj starleti teško je naviknuti se na novi život.


Nakon što Caroline zahvaljujući Honey dozna veliku obiteljsku tajnu, njezin se život potpuno preokrene. Zarobljene zajedno u kući, sredovječna žena i slavna tinejdžerica moraju se boriti sa svojim pravim licima.


Komedija 'Sad još i Honey' snimana je u Australiji, a radnja je smještena u Sjedinjene Američke Države. Zbog toga, mnoge su se jezične pogreške potkrale tijekom snimanja filma. Na primjer, tipična australske riječi nisu zamijenjene američkima.


Glavna glumica Robyn Butler (teta Caroline) je ujedno i spisateljica scenarija filma. Poznata je po tome da nosi glavnu ulogu u filmovima i televizijskim serijama koje napiše. Najpoznatiji filmovi i serije uključuju Knjižničarke (2007. – 2010.) i Upper Middle Bogan (2013. – 2016.).


Zajedno sa suprugom Wayne Hopeom, s kojim je realizirala i komediju 'Sad još i Honey' vlasnica je vrlo uspješne produkcijske kuće u Australiji, Gristmill.

Mlada glumica koja u filmu glumi Honey (Lucy Fry), poznata je po nekoliko uloga u tinejdžerskim serijama i filmovima. Primjer je 'Vampirska akademija', gdje je utjelovila jednu od glavnih uloga, Lissu Dragomir.


Iako je na prvi pogled komedija 'Sad još i Honey' priča o tipičnoj starleti koja ostane bez slave i bogatstva, film se dotiče i nekoliko ozbiljnih tema i problema koji se odnose na međuobiteljske odnose. Iako su umotane u dozu humora, svakako gledatelj može promisliti o pogledanom.

FIlm 'Sad još i Honey' pogledajte u subotu u jutarnjem terminu na Novoj TV!
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju