Kandidati showa "Tvoje lice zvuči poznato" pripremili su toliki spektakl da i oni sami s velikim uzbuđenjem očekuju nastavak sezone!

Nadolazeća će nas jesen zasigurno prikovati uz male ekrane. Za to su zaslužni kandidati showa "Tvoje lice zvuči poznato", Neda Parmać, Mario Valentić, Lana Klingor Mihić, Marko Braić, Marina Orsag, Siniša Ružić, Lu Jakelić i Fabijan Pavao Medvešek.

Prisjetimo se, show "Tvoje lice zvuči poznato" obustavio je snimanje i emitiranje još u ožujku, a sada se na male ekrane vraća u punom sjaju. To potvrđuju i kandidati koji se jednako kao i gledatelji uzbuđeno vesele nastavku emitiranja popularnog showa.

Jedna od kandidatkinja showa "Tvoje lice zvuči poznato", Neda Parmać, otkrila nam je što ju je toliko iznenadilo na snimanju. A što je naučila, koje su stvari mnogim kandidatima prešle u naviku te zbog čega su toliko uzbuđeni oko samog početka emitiranja, pogledajte u videu:

Koliko je Neda zaigrana već smo vidjeli i u TLZP glazbenoj igri. Nakon dvije pobjede, sljedećeg ćemo je četvrtka gledati u finalu TLZP glazbene igre, na YouTube kanalu Nove TV!

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas uskoro na Novoj TV! 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju