"Sto godina čuda" uskoro na Novoj TV!

"Sto godina čuda'' je epska priča koja nas vodi kroz povijest Turske, počevši od bitke kod Sakaryje do suvremenih vremena. Serija ističe važne događaje i likove iz turske povijesti, kao što je Mustafa Kemal Atatürk, a istovremeno donosi originalan zaplet s elementima fantastike.

U njoj se istražuju teme kao što su sudbina, krivnja, oprost, ljubav i traganje za smislom života, stvarajući duboko emotivno iskustvo za gledatelje. Radnja kombinira povijesne elemente s fantastičnim obratom kako bi stvorila priču o Ali Tahiru, hrabrom vojniku koji se suočava s tragedijom i dobiva nevjerojatan dar - besmrtnost.

Kroz svoj dugi život, Ali Tahir, koji mijenja imena, upoznaje različite ljude i prolazi kroz različite faze svoje sudbine, pomažući gledateljima da razumiju dublje pitanje što znači zaista živjeti.

"Sto godina čuda'' ističe se, ne samo svojim zanimljivim zapletom, već i vrhunskom produkcijom. Vizualni aspekt serije dočarava različite povijesne epohe i suvremenu Tursku, uz impresivne kostime, scenografiju i specijalne efekte.

Seriju "Sto godina čuda" pratite od 21. kolovoza na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju