Od stripera do proslavljenog glumca

Channing Tatum proslavio se filmom "Step Up", ali njegov uspon do glumačke zvijezde nije bio nimalo lak. Tatum priznaje da se u svojim školskim danima borio s poremećajem nedostatka pažnje (ADHD) i disleksijom, što mu je uvelike otežavalo izvršavanje školskih obveza.

Nakon završetka srednje škole krenuo je na Sveučilište Glenville State, no ubrzo je odustao. Radio je brojne poslove, među kojima je bio i posao stripera u lokalnom noćnom klubu.

Njegova slava započinje preseljenjem u Miami gdje su ga otkrili lovci na modele. Pozirao je za brojne modne kuće poput Armanija i Dolce & Gabbane.

Prvi film u kojem se pojavio bio je "She's The Man" s Amandom Bynes 2006., a iste je godine glumio i u filmu "Step Up" te mu je upravo taj film donio svjetsku slavu.

Godine 2012. časopis "People" proglasio ga je najseksi glumcem na svijetu.

 

Prisjetite se Tatumovih pet najboljih plesnih koreografija:

5. "Hail, Caesar!"

4. "The lost city"

3. "Step Up"

2. "Magic Mike"

1. "Magic Mike XXL" 

 

Buntovnik i ulični plesač Tyler Gage (Channing Tatum) živi sa svojim udomiteljima u afroameričkom radničkom kvartu u Baltimoreu. Njegovi najbolji prijatelji su Mac Carter (Damaine Radcliff) i Skinny Carter (De'Shawn Washington). Život Tylera i njegovih prijatelja sastoji se od odlazaka na tulume i krađe automobila. Nakon što su izbačeni s jednog tuluma, prijatelji se odluče zabaviti na drugačiji način pa provale u umjetničku školu Maryland i unište pozornicu.

Tyler je uhvaćen i osuđen na 200 sati dobrotvornog rada u istoj školi koju je vandalizirao, a direktorica Gordon (Rachel Griffiths) naredi mu da zajedno s domarom očisti školu. Jedno popodne, plesačica Nora Clark (Jenna Dewan) ugleda Tylera kako pleše na školskom parkiralištu, a on joj ponudi pomoć pri koreografiji jer se njezin partner Andrew ozlijedio.

 

Plesne koreografije Channinga Tatuma u filmu "Step Up" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju