''Ne postoji ljepši osjećaj na svijetu od onoga kad znaš da si nekome pomogao!''

Veliki jedinstveni projekt Nove TV i SPAR Hrvatska ''Startaj Hrvatska'' pomaže ljudima s idejama i vizijom, a u jedinstvenom TV formatu gledatelji imaju priliku upoznati osam poduzetnika kojima je pružena prilika života. U ovaj projekt se prijavilo više stotina mladih poduzetnika, no samo osam izabrano je i spremno za posebne plave police u svim INTERSPAR i odabranim SPAR trgovinama. Emisije će predstaviti osam poduzetnika koji su imali sjajnu ideju, ustrajnost, hrabrost i iznimnu volju da uspiju, ali i odličan proizvod koji to dokazuje.



Među njima je i 23-godišnji Goran Čipčić iz Dugopolja čiju priču gledatelji imaju priliku upoznati ove subote u prvoj emisiji ''Startaj Hrvatska''. Koje sve muke, prepreke, ali i radosti je ovaj hrabri mladić proživio da bi se potom okušao i u jedinstvenoj prilici da postane dio redovne ponude SPAR trgovačkog lanca. Goran Čipčić je najmlađi član šesteročlane obitelji, student je ekonomije, no fakultet ga nije činio sretnim. Jedne večeri na pamet mu pada poduzetnička ideja – da se bavi proizvodnjom masti prema recepturi svoje bake Šime, koju svi zovu Zora.

''Živim s babom. Moja baba proizvodi ''Zorinu mast'' koju je naslijedila od svoje matere, ona ima sedam unučadi i objasnila nam je kako proizvod funkcionira, kakav je njegov sastav i to je prenijela na nas. Moju babu svi znaju, pogotovo u Dalmaciji, Splitu i okolici i mislim da je pravo vrijeme da ju upoznate!'', ponosno govori Goran koji je proizvodnju i prodaju obiteljske masti ipak odlučio podići na višu razinu.

Tko ga je u tome podržavao, kako je obitelj reagirala na Goranovu viziju za ''Zorinu mast'' koja ima stoljetnu obiteljsku tradiciju te kako plivati protiv struje i slijediti svoje snove, saznat ćemo u prvoj emisiji ''Startaj Hrvatska''.

''Kad sam se prijavio na ''Startaj Hrvatska'' moja motivacija je porasla za 100 posto. Vidio sam tome priliku da svima predstavim svoj proizvod i ono najbitnije – da babu učinim ponosnom!'', govori Goran.

Čudotvornost Zorine masti krije se u njezinim vrijednim sastojcima. Svi su sastojci uzgojeni ili pripremljeni kod lokalnih, domaćih proizvođača i prerađivača s područja Dalmacije, a mast ne sadrži konzervanse, umjetna bojila niti mirise. Zorina mast namijenjena je svim tipovima kože te može pronaći univerzalnu namjenu, iako se pokazala najuspješnijom u njezi nadražene kože.

''Krema se pokazala veoma učinkovitom i želimo je učiniti dostupnom što većem broju ljudi kako bi im pomogli. Zdravlje na prvom mjestu!'', izjavio je Goran.



Kako je Goran ustrajao na svom putu, što sve mora poduzeti, nabaviti i naučiti kako bi podigao razinu i brzinu proizvodnje, i tko mu se sve našao na tom putu do ostvarenje snova kao podrška i konkretna pomoć, otkrit će ovaj mladi poduzetnik u prvoj emisiji ''Startaj Hrvatska'', u subotu u 18.15 na Novoj TV.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju